У суботу, 15 серпня, футболісти СК «Дніпро-1» проведуть свій черговий спаринг у поточному міжсезонні. Суперником спортклубівців стане футбольний клуб «Олександрія». Гра відбудеться на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 15 годині. Поєдинок пройде без глядачів, а також представників ЗМІ. У прямому ефірі трансляцію зустрічі можна буде подивитися на нашому сайті.

ФК «Олександрія» – один з провідних вітчизняних клубів країни останніх років.  У сезоні 2018\19 років клуб вперше у своїй історії здобув бронзові нагороди чемпіонату країни, а минулої восени виступав у груповому раунді Ліги Європи, де команда замкнула квартет у суперництві з німецьким «Вольфсбургом», бельгійським «Гентом» і французьким «Сент-Етьєном», набравши 3 очки. Минулого сезону «Олександрія» посіла 5 місце у турнірній таблиці (14 перемог, 7 нічиїх, 11 поразок, м’ячі 49-47), а вже у першому матчі плей-офф за путівку в єврокубки поступилася «Маріуполю» 0:1.

СК «Дніпро-1» і «Олександрія» двічі зустрічалися між собою в офіційних матчах і в обох перемоги одержували представники Кіровоградської області: в Олександрії – 2:0 (Довгий,54, Сітало,76) і 2:1 на «Дніпро-Арені» (Куліш, 90, з пенальті – Третьяков, 80, 90+3 обидва з пенальті).

Пресслужба СК «Дніпро-1»