Лише три дні розділяють матчі «Дніпра-1» у чемпіонаті України. Після недільної емоційної перемоги у Львові над «Рухом» наша команда переїхала до Ужгороду, де вже завтра прийматиме «Інгулець». Як неодноразово наголошував головний тренер команди Олександр Кучер, у таких випадках украй важливим є, перш за все, відновлення. Саме тому напередодні в, так би мовити, активному тренуванні брали участь лише ті, хто не грав у неділю. Решта ж, виконавши спеціальні вправи, вирушила на відновлювальні процедури.

Дозувалося навантаження й сьогодні. У тих, хто мав менше ігрової практики, тренування завершилося міжсобойчиком на невеличкій ділянці поля. «Білі» перемогли «червоних» 3:2, причому у складі переможців грав й один з тренерів Олександр Грицай. Відзначимо й повернення до табору команди усіх легіонерів – в Олександра Кучера завтра буде певний простір у прийнятті рішення стосовно стартового складу.

В Ужгороді останніми днями встановилася чудова тепла сонячна погода. Відповідає їй і стан поля стадіону «Авангард», де сьогодні тренувався «Дніпро-1». Все це дає підстави очікувати завтра змістовного футболу. Нагадаємо, матч «Дніпро-1» – «Інгулець» розпочнеться о 13 годині. Гру транслюватиме телеканал «УНІАН».