СК «Дніпро-1» – «Металіст 1925» – 1:3 (0:0)

Чемпіонат юнацьких команд. 4-й тур. Моршин. Стадіон «Медик». 10 вересня.

Арбітр: Владислав Грицай (Київська область). Асистенти арбітра: Дмитро Башкіров (Донецька область), Тарас Ніконенко (Харків). Четвертий арбітр: Ярослав Леськів (Львівська область)

Спостерігач арбітражу: Орест Шмігельський (Львів)

СК «Дніпро-1»: Кінарейкін, Кілик, Березанський (Терещенко, 63), Гаража, Свистун, Матюшенко (Лебедєв, 70), Хан, Баденко, Голуб (Бабешко, 63), Янко (Єршов, 73), Мельниченко – к

Запасні: Крапивцов, Кравченко

Головний тренер: Геннадій Щекотилін

«Металіст 1925»: Потімков – к, Гуренко, Макуха, Хохлов, Сабалаєв (Сагієнко, 53), Оробець, Мукшименко (Гузєєв, 46), Обінайя, Плічко (Гончаров, 62), Матевосян (Кондратюк, 62), Нижник (Валієв, 90)

Запасні: Іванніков, Козловський

Головний тренер: Роман Мельник

Голи: Обінайя (71), Єршов (77), Гончаров (80), Гузєєв (84)

Попередження: Сабалаєв (43), Хохлов (57), Янко (66), Терещенко (68), Гаража (71), Обінайя (87)

У черговому турі юнацького чемпіонату «Дніпро-1» приймав аутсайдера, який не здобув перед цим жодного очка. Матч проходив за дуже важких погодних умов під дощем, що не припинявся ні на хвилину.

Перший тайм пройшов за переваги нашої команди, яка володіла м’ячем, більше атакувала та мала гольові моменти. Не можна сказати, що їх було безліч, але цілком достатньо, аби втілити свою перевагу у голи.

На жаль, забити не вдалося, а у другому таймі харків’яни почали ефективно грати на контратаках. Ближче до завершення матчу суперники влаштували результативну перестрілку, яка завершилася на користь гостей. Рахунок було відкрито ударом зі штрафного. І хоча «Дніпро-1» швидко відігрався завдяки щільному удару метрв з 20-ти Єршова, потім було пропущено другий гол. Це стало великим психологічним ударом для наших гравців, які згодом дуже легко пропустили ще й третій м’яч після вкидання ауту. Підсумком матчу стала несподівана поразка.