Автор голу і результативної передачі у переможному протистоянні з «Минаєм» (4:0) півзахисник СК «Дніпро-1» Олександр Піхальонок поділився власними враженнями від цієї зустрічі:

– Олександре, як команда готувалася до цього двобію і чи все сьогодні дніпрянам вдалося?

– Ми до кожного поєдинку готуємося однаково, в незалежності від того, що саме за суперник нас чекає попереду? і нам сьогодні все вдалося зробити на полі з того, що ми запланували.

– Сьогодні тебе визнали кращим гравцем матчу. Це не перше для тебе визнання у поточному сезоні?

– Ні, раніше ще не отримував цю статуетку кращого гравця матчу від Parimatch. Це, звісно, дуже приємно, але все ж таки головне, щоб перемагала команда.

– Ти сьогодні і забив, і віддав, але в цілому у тебе було багато моментів у матчі. Що трапилося з прицілом?

– Так, міг ще забивати сьогодні, але стовідсотковий був один тільки момент, коли Артем Довбик мені викотив м’яч, і я просто таки повинен був тоді забивати.

– Може не так віддають, як ти (посміхаємося)?

– Та ні, все добре було. Я там повинен був забивати.

– Ця перемога закріплює дніпрян у єврокубковій зоні. Сьогодні це «Дніпро-1» був такий сильний, чи все ж таки суперник зіграв не кращим чином?

– Наша команда набирає оберти, зіграється і все це дуже радує. Сподіваюся, що ми до кожного поєдинку будемо підходити у стовідсотковій готовності, як нас і налаштовує головний тренер. Тому надіюся, що попереду на нас очікують перемоги.