Із вівторка гравці СК «Дніпро-1» перейшли на зборі у Словенії на режим дворазових тренувань. Ранкове заняття співпало із рясним дощем, який накрив Моравське Топліце. Але й без того тренування було заплановано у тренажерній залі, тому на режим команди примхи природи не вплинули.

Спортклубівці зробили серію вправ на силу, обходячи по колу підготовлені заздалегідь станції, після чого перейшли на поле, де виконали серії вибухових вправ.

Друге тренування відбулося вже під пекучим сонцем, яке ніби вирішило компенсувати свою відсутність у першій половині дня. Заняття складалося з ігрових дуже інтенсивних вправ, а завершилося першим у міжсезоння внутрішнім турніром.

Футболісти розділилися на три команди та зіграли у режимі бліц три кола. Найбільше очок здобули «червоні» у складі: Зновенко, Чоботенко, Адамюк, Когут, Громов, Лебедєв. Цікаво, що вже після завершення матчів вони ще збільшили відрив у турнірній таблиці. Адамюк вирішив пробити відкладений пенальті (порушення було якраз проти нього) – і влучний удар перетворив нульову нічию на мінімальну перемогу.