На третій день турецького збору футболісти «Дніпра-1» відкрили тренажерну залу. Ні, звісно, вони індивідуально працювали тут і раніше, але саме командне тренування відбулося вперше. Після розминки спортклубівці обходили по черзі групами майже десяток станцій, де працювали над розвитком різних груп м’язів. Друга частина тренування пройшла на полі й складалася із серії вправ на вибухову швидкість. У кожному завданні був змагальний елемент, що допомагав легше переносити навантаження.

Взагалі, нашій команді сьогодні пощастило. Після двох сонячних днів на Белек насунулися хмари, з яких весь ранок лив сильний дощ. Поновився він вже вдень, після першого тренування, а незадовго до вечірнього заняття знову припинився.

Друге тренування складалося з ігрових вправ. Команда багато працювала над завершенням атак, а наприкінці заняття зіграла два матчі повними складами. У першому, коли у футболістів були певні завдання, «зелені» здобули вольову перемогу 3:1 над «червоними» (на гол Логінова відповіли Когут, Бабенко та Довбик). А ось у грі без обмежень голів не було, і долю матчу вирішили пенальті. Довбик свою спробу використав, а Гуцуляк влучив у стійку. В якості покарання за програш «червоні» були змушені прибирати з поля ворота.