Чемпіонат юнацьких команд. 12-й тур.
27 жовтня. 12:00. Кривий Ріг. Стадіон «Спарта».
«Кривбас» (Кривий Ріг) – СК «Дніпро-1» 0:2 (0:1)
Арбітр: Іван Сухенко (Кременчук),
Асистенти арбітра: Олександр Брикун (Харків), Марія Маринець (Житомир).
Четвертий арбітр: Максим Поліщук (Кривий Ріг)
Спостерігач арбітражу: Віталій Годулян (Одеса)
«Кривбас»: 12.Омельченко, 4.Газазян, 5.Козубенко, 7.Кілєвий, 8.Чехов (18.Євчев,72), 10.Матяш (9.Бутенко,31), 11.Мулик (кап), 14.Вілівальд 16.Дружинін (21.Конюков,46), 17.Вдовиченко (24.Попов.72), 19.Карпусь (23.Постемський,46). Запасні: 1.Кріпак, 2.Каплунов, 3.Крамаренко, 6.Татаренко, 22.Каменський.
Головний тренер: Станіслав Упілков.
«Дніпро-1»:12.Крапивцов, 26.Зелінський, 4.Авраменко 5.Терещенко (20.Поліщук,46), 15.Варжау, 8.Хан, 25.Мельниченко (кап), 10.Баденко (16.Єршов,79), 14.Гаджиєв (27.Коваленко,79), 7.Жданов (19.Венделл.79), 9.Шолупець (11.Гребенюк,46). Запасні: 1.Макаренко, 2.Рашківський, 3.Ананченко, 17.Міндінью,
Головний тренер: Імад Ашур
Голи: Зелінський (32), Баденко (79, з пенальті)
Попередження: Козубенко (18), Терещенко (45), Газазян (72), Бутенко (90+2),

Перший тайм пройшов за відчутної переваги дніпрян. Вже до 6-ї хвилини спортклубівці створили два небезпечних моменти біля воріт господарів -атаки лівим флангом завершувалися гострими прострілами, і якщо у першому разі моментом не скористався Шолупець, то у другому Баденко пробив головою під поперечину, але Омельченко відбив м’яч на кутовий. Невдовзі воротар «Кривбасу» знову рятує свою команду, відбиваючи м’яч за межі поля, але тепер після підступного удару Гаджиєва у нижній кут.

На 18-й хвилині Шолупець втікав від захисника і Козубенку довелося порушувати правила, за що він отримав жовту картку, хоча рефері цілком міг розцінити епізод і як «фол останньої надії». Далі було ще два моменти у Шолупця, котрий спочатку не замкнув головою навіс зліва, а на 27-й хвилині втратив супершанс відкрити рахунок після пасу Жданова, коли знаходячись на одинці перед воротарем просто не влучив по м’ячу.

На 32-й хвилині Гаджиєв завершив свій сольнйи прохід ударом по воротах, який вчергове Омельченко перевів на кутовий, але саме після його подачі у виконанні Баденка дніпряни відкрили рахунок – Зелінський влучно пробив головою!

За весь перший тайм господарі лише двічі загрожували воротах дніпрян. В середині тайму Крапивцов спокійно забрав м’яч після штрафного, який пробивав Кілевий, а на 32-й хвилині Чехов небезпечно пробив з лінії карного майданчику, але м’яч пройшов поруч із стійкою.

На самому початку другого тайму спортклубівці мали шанс подвоїти рахунок, але Гаджиєв з близької відстані не переграв Омельченка. Дніпряни продовжили спокійно контролювати події на полі, абсолютно не даючи супернику вільностей біля власних воріт, а з іншого боку в атаці спортклубівці продовжували грати гостріше. Особливо спортклубівці активізувалися в заключні 15 хвилин, коли спочатку Омельченко вчергове перевів м’яч на кутовий, тепер після удару Жданова, а за хвилину Гаджиєв з гострого кута поцілив у поперечину.

Врешті-решт перевага дніпрян далася взнаки, змусивши помилитись суперників у власному карному майданчику, коли захисник «Кривбасу» перервав рукою передачу Гаджиєва – Баденко спокійно реалізував пенальті, додавши до результативної передачі ще і гол.

За цілком спокійної гри на 86-й Крапивцов ледве не привіз гол у власні ворота, втративши м’яч за межами карного майданчику, але голкіпера зуміли підстрахувати Коваленко і Мельниченко, котрі по черзі відбивали удари суперника. Одразу ж був шанс довести рахунок до великого у Венделла, але знову надійно зіграв Омельченко.

У підсумку спортклубівці довели справу до переконливої перемоги і продовжують боротьбу за найвищі місця у турнірній таблиці.