«Зоря» – «Дніпро-1» – 0:3 (0:2)
Чемпіонат юнацьких команд. 8-й тур. 
23 вересня. 13:00. Київ. Олімпійський коледж ім. І. Піддубного

Арбітр: Владислав Ващенко (Житомир)
Асистенти арбітра: Дмитро Башкіров (Донецькая область), Олександр Буток (Суми).
Четвертий арбітр: Юрій Зоренко (Київ).
Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків)

«Дніпро-1»: Крапивцов, Рашківський (Крайник, 89), Авраменко, Гаража (Баденко, 46), Варжау, Єршов (Корж, 64), Хан, Мельниченко (кап), Жданов, Міндіньо (Гребенюк, 38), Ківінда (Венделл, 64). Запасні: Макаренко, Терещенко, Плічко, Шолупець. Головний тренер: Імад Ашур

«Зоря»: Набит, Байрук, Дзюба, Токар (Атаманчук, 73), Писаренко, Долбнєв-к (Бенедюк, 61), Чубов (Анісімов, 61), Почапський, Лопатін, Рудницький (Рустамов, 49), Слесар. Запасні: Косівський, Скочеляс, Мариновський, Капустян, Коляда, Юшко, Михайленко, Павлов. Головний тренер: Євген Калиниченко.

Голи: Хан (10), Ківінда (26, 51)

Попередження: Гаража (22), Слесар (32), Міндіньо (33), Бенедюк (70), Рустамов (74)

Вилучення: Почапський (42)

Обидва суперники в минулому турі перервали невдалі серії, здобувши перемоги з однаковим рахунком 2:0. Щоправда, у турнірній таблиці юнаки «Дніпра-1» суттєво випереджали «Зорю», ще й маючи гру у запасі.

У стартовому складі нашої команди відбулися декілька змін. З перших хвилин вийшли крайній захисник Рашківський та центральний хавбек Єршов, які вдало увійшли до гри тиждень тому з лави запасних, а також форвард Ківінда, який отримав необхідну ігрову практику.

«Дніпро-1» значно активніше розпочав зустріч, провів декілька небезпечних флангових атак та вдало діяв у миттєвому відборі на чужій половині поля. Саме останній компонент став запорукою того, що вже на 10-й хвилині рахунок було відкрито. Швидку атаку гравці «Зорі» нібито відбили, але на підборі вдало зіграв Хан, який щільно та прицільно пробив під праву від себе штангу із середньої відстані.

Атаки нашої команди продовжились, і тим більше несподіваним на цьому тлі був момент біля воріт Крапивцова на 14-й хвилині – ледь не першу атаку «Зорі» від голу відділив блискучий сейв нашого голкіпера. Але це був лише епізод. Другий гол, який забила наша команда, випливав з логіки гри. На 26-й хвилині Варжау вертикаллю по правому флангу кинув у прорив Ківінду, і той, увійшовши безперешкодно до штрафного, пробив низом під гострим кутом повз голкіпера.

Становище господарів ще більше ускладнилося під завісу першого тайму, коли пряму червону картку отримав Почапський. І вже на початку тайму другого рахунок став великим. Ківінда тепер вже з лівого краю і ще з гострішого кута завдав потужного та влучного удару.

“Дніпро-1” впевнено та спокійно контролював хід гри, і за такого розвитку подій, здається, самі гравці “Зорі” вже не дуже вірили у можливість врятувати матч. З часом перевага спортклубівців лише зростала, і моменти створювались виключно біля воріт луганців. На 69-й хвилині Венделл у межах воротарського ледь не замкнув простріл з лівого флангу, трохи згодом головою не влучив у ворота Корж, а на 75-й хвилині Гребенюк перекидував голкіпера, але м’яч з порожніх воріт вибив захисник; не влучив метрів з 15-ти у порожній кут Баденко… Так, не даючи суперникам жодного шансу, наша команда спокійно довела матч до перемоги.