Команда Академії ФК Дніпро 2005 року народження тренера Івана Котенко блискуче проводить виступи як на внутрішніх змаганнях, так і на міжнародному рівні.

Два дні тому дніпряни в принциповій дуелі переграли однолітків з Динамо Київ – 3:2. Рахунок відкрив Євген Шеставін. Далі хлопцям довелося відіграватися. Попустивши два м’ячі, «статус-кво» відновив Єгор Рогач 2:2. Далі Нікіта Кєлєнбєт вивів Дніпро вперед (3:2). Наприкінці матчу Дніпряни могли збільшити свою перевагу, але Ігор Ванда не реалізував пенальті. Перемога Дніпра над Динамо підняла наших академіків на другу сходину у таблиці, а киян навпаки перемістила на третю. В Чемпіонаті ДЮФЛ Ю-15 лідирує Академія донецького «Шахтаря», Дніпро на другому, кияни – на третьому.

Після перемоги над Динамо дніпряни вирушили до столиці Білорусі. У Мінську наші хлопці беруть участь в престижному турнірі Юнікап 2019. Перший матч групи зіграли з іспанською «Барселоною». Гол Ігоря Ванди приніс Дніпру перемогу – 1:0! Тепер, аби потрапити до півфіналу, команді Івана Котенка потрібно щонайменше не програти господарям турніру динамівцям Бреста. Слідкуйте за новинами змагань на нашому сайті.