Напередодні відновилися робочі будні футболістів «Дніпра-1» – основний та молодіжний склади після декількох вихідних поновили тренування.

Вранці на поле вийшов молодіжний склад нашої команди. Підопічні Олександра Поклонського провели доволі насичене тренування, на якому було і фізичне навантаження, і міні-турнір серед чотирьох команд. Вчергове майстерність продемонстрував Сергій Назаренко – тренер долучився до матчів і, як-то кажуть, добряче «повозив» своїх суперників-підопічних. У найближчі дні молодіжка «Дніпра-1» тренуватиметься у дворазовому режимі.

А ось основний склад проводитиме по одному вечірньому тренуванню. Підопічні Дмитра Михайленка також отримають ігрову практику. У суботу, 7 вересня, на базі відбудеться контрольний матч із «Маріуполем». Початок о 18:30. Нагадаємо, що чемпіонат наша команда поновить в Олександрії 14 вересня, і у цьому матчі вже зможуть зіграти Сергій Кравченко та Папа Гуйє, чия дискваліфікація закінчилась. Сподіваються тренери і на повернення до ладу Владислава Супряги та Максима Лопирьонка, які пропустили останні ігри через ушкодження.

На відміну від старших, склад «Дніпра-1» U-19 не має паузи у сезоні. Як ми вже повідомляли, на 6 вересня було перенесено грудневий матч проти «Олександрії». Тому підопічні Віктора Біцюри на вихідні не пішли, а продовжили працювати у звичайному режимі.