Колос – СК Дніпро-1 – 3:1 (1:0)

Чемпіонат юнацьких команд. 12-й тур. Київська область. НТБ «Колос». 8 листопада. 12:00

Арбітр: Олексій Гаркуша (Київ). Асистенти арбітра: Олександр Буток (Київ), Марія Маринець (Житомир). Четвертий арбітр: Євген Горбенко (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу: Дмитро Кутаков (Київська обл.)

«Колос»: Пахолюк, Ставничий-к (17.Кривенко, 46), Канаєв, Биков, Безручук, Поправка, Іродовський (Шалабай, 89), Криворучко, Кузик (Гусол, 67), Данилюк, Тутєров (Дубовик, 89).

Запасні: Друі, Шершень, Дзюба, Денисенко, Ковальов.

Головний тренер – Олександр Поздєєв.

«Дніпро-1»: Кінарейкін, Щекотилін (Кілик, 60), Терещенко, Гаража, Свистун, Лебедєв, Хан (Єршов, 60), Мельниченко-к (Матюшенко, 65), Гаджиєв, Леонардо (Жданов, 52), Голуб (Шолупець, 65).

Запасні: Крапивцов, Березанський.

Головний тренер – Геннадій Щекотилін.

Голи: Канаєв, 19, Кузик, 61, Іродовський, 85 – Лебедєв, 74

Попередження: Кривенко, 73 – Хан, 55, СВистун, 83

Зустріч з «Колосом» була дуже важливою для спортклубівських юнаків через безпосередньо сусідство у турнірній таблиці. І в очній зустрічі конкуренти були гідні один одного – гра точилася на зустрічних курсах.

Дуже важливе значення мав перший гол, який господарі забили у першій половині тайму. Успіх приніс стандарт, після подачі якого та скидки відзначився Канаєв. Після цього «Дніпро-1» налагодив контргру, і обидві команди створювали гострі моменти.

Другий тайм взагалі розпочався з дуже вдалого відрізку для нашої команди, яка заробила та небезпечно виконала декілька стандартів. Але забив знову «Колос», який провів контратаку. Надію подарував фірмовий гол Сергія Лебедєва зі штрафного, але рахунок зрівняти не вдалося, а третій гол у ворота спортклубівців, по суті, завершив матч.