Перший повний вихідний на зборі, який напередодні команда отримала після матчу з «Арісом», був спаплюжений ворожою атакою на рідне місто. Почувши страшні новини, гравці миттєво «повисли» на телефонах, дізнаючись, чи все гаразд з їхніми близькими та друзями. В оцінках того, що відбулося напередодні, та, власне, відбувається вже п’ятий місяць, спортклубівці єдині: очільникам та виконавцям терору не має бути місця на землі. І хлопці роблять усе, що можуть, для допомоги тим, хто боронить Україну.

Сьогодні ж «Дніпро-1» провів одне тренування, яке поєднало в собі і бігову роботу, і суто футбольні вправи. Польові гравці у підсумку набігали близько 10 кілометрів за півтори години тренування, що є дуже пристойним показником. Воротарі також отримали неабияке навантаження, працюючи окремо і долучившись до партнерів наприкінці заняття під час матчу на півполя.

Ця дуель завершилася вольовою перемогою «білих» над «зеленими». На гол Лучкевича відповіли Довбик та Рубчинський.

Друга половина дня буде присвячена теоретичному заняттю та різноманітним процедурам для відновлення, а завтра нашу команду очікують вже два тренування.