Минулого уїк-енду після паузи на матчі збірних поновилися чемпіонати багатьох країн, у тому числі тих, куди тимчасово поїхали грати футболісти «Дніпра-1». Представники нашого клубу одразу взялися до справи – Білл та Марк Гуаль відзначилися голами, щиро та емоційно присвятивши їх Україні.

Білл за декілька днів встиг зіграти за «Спорт Ресіфі» двічі. У першому матчі з «Форталезою» він, вийшовши на заміну, приніс своїй команді нічию 1:1 у додатковий час. А у грі-відповіді сьогодні вночі він вийшов в основному складі і відіграв перший тайм. Щоправда, його команда програла 0:1 та поступилася у двоматчевій дуелі.

Марк Гуаль провів весь матч за «Ягеллонію» та у компенсований час забив ефектний гол, який приніс перемогу над «Заглембе» 2:1.

«Феєнорд» Валентина Кожокару переміг 2:0 «Віллем ІІ» та продовжує утримувати третю сходинку у чемпіонаті Нідерландів. Сам румунський голкіпер у цьому матчі залишився в запасі. Так само на лаві запасних залишився Нельсон Монте у нічийному (1:1) виїзному поєдинку «Алмерії» проти «Уески».