Післяматчева пресконференція головного тренера «Карпат» Романа Санжара:

– Були два різні тайми. Нам не вдалось, як потрібно, налаштуватись, і у першому таймі ми програли багато боротьби та підбирань, припустилися багатьох помилок у власному штрафному. Хоча були й моменти біля воріт суперника, але, на жаль, не змогли забити. Другий тайм був абсолютно інший. Я задоволений діями хлопців. Була самовідданість, створили багато моментів, але не вдалося їх реалізувати. А після пенальті, за рахунку 2:0, було складно щось змінити. Але я задоволений тим, що хлопці до кінця билися на поле, намагалися бігти, витримали темп та йшли в атаку. Хочу привітати суперника із заслуженою перемогою.

– Ви зараз лише придивляєтесь до нової команди. Що, на вашу думку, потрібно змінити у «Карпатах»?

– Вважаю, сьогодні нам не вистачило лідерів, які випали перед грою. На мою думку, нам треба ще підсилювати атаку, бо щоб вигравати, мають бути досвідчені футболісти, які можуть вирішувати моменти. А в нашій команді багато молоді, яка буде ще прогресувати, але результат потрібен зараз. Найголовніше є те, і це мені подобається, що я бачу бажання хлопців. Тому я впевнений, що перспектива у команди є.

– Можливо, негативну роль для вашої команди зіграло те, що футболісти дещо розслабилися, побачивши гру «Дніпра-1» в Олександрії?

– Ні, ми розмовляли на цю тему. Казав, що це буде абсолютно інша гра. «Дніпро-1» класно грає домашні матчі, плюс після тієї поразки було зрозуміло, що їхні футболісти докладуть максимум зусиль, аби здобути перемогу. І я на це налаштовував команду. Але все ж таки не вдалось достукатись до хлопців. І вважаю, що перший тайм ми дійсно програли. Це був саме настрій наш на гру.

– Які ж корективи ви внесли у перерві? Кричали на футболістів?

– Не хочу сказати, що кричав. Але розмова була чоловіча. Я намагався підбадьорити хлопців. Вказав на їхні помилки і, вважаю, розмова нам вдалась, тому що другий тайм був абсолютно іншим. Ми пристойно грали, створили багато моментів, і якщо б один з них реалізували за рахунку 1:0, невідомо, яким би був остаточний рахунок матчу. Ми мусимо це прийняти, зробити висновки та рухатись далі.