За перебігом подій у сьогоднішньому контрольному матчі СК «Дніпро-1» – «Аріс» можна буде стежити за допомогою текстового онлайн-репортажу на нашому сайті. Згодом ми запропонуємо короткий відеоогляд гри. На прохання кіпрського клубу доступу до повного відео матчу не буде.

Контрольний матч.

14 липня. 18.30 (київський час). Горня Радгона (Словенія).

СК «Дніпро-1» – «Аріс» (Лімасол, Кіпр) 2:4 (0:4) Матч завершено

«Дніпро-1»: Юрчук (Кінарейкін,32), Адамюк, Логінов (кап), Чоботенко, Картушов, Матюшенко, Лебедєв, Когут, Соловйов, Назаренко, Громов. 2 тайм: Кінарейкін (Рибак,63), Бусанелло, Порох, Сваток, Лучкевич, Кононов (Картушов,71), Сарапій, Рубчинський (Когут,71), Піхальонок, Горбунов, Довбик.

«Аріс»: Алвес, Дельміро, Яго, Брорссон, Казу, Зоке, Браун, Струскі (Мусунда,15), Маямбела, Спояріц, Гоміс. 2 тайм: Алвес, Брорссон (Карлітес,63), Ману, Іосіфідіс, Пілеас, Слогар, Яблонський, Панков, Яндал, Мусунда, Сікорський.

Гол: Гоміс (14, з пенальті, 20), Маямбела (21), Мусунда (34), Піхальонок (55, пас Довбик), Довбик (87, з пенальті).

Попередження: Чоботенко (13), Сарапій (64).

Матч розпочався.

1 хвилина. Одразу кіпріоти заробили перший кутовий після прострілу з лівого флангу Казу. Після подачі з кута поля захисники дніпряни вибили м’яч з карного майданчику.

3 хвилина. Ще один кутовий «Аріса», тепер з правого флангу. Спочатку кіпріоти виграли боротьбу, але в результаті спортклубівці не дозволили суперникам завдати удару.

6 хвилина. Назаренко здійснив прорив з лівого флангу, але його зупинили з фолом біля кута штрафного майданчику.

7 хвилина. Лебедєв виконав подачу зі штрафного, захисник «Арісу» вибили м’яч, після чого дніпряни зіграли на підбиранні і почали контроль м’яча на власній половині поля.

10 хвилина. Після подачі з правого флангу Юрчук впевнено зіграв на виході на лінії воротарського майданчику.

11 хвилина. По першим хвилинам матчу «Аріс» більше намагається атакувати. На полі багато боротьби, в якій наші хлопці не поступаються супернику.

12 хвилина. Громов підключив Матюшенко у карному майданчику кіпрітоів, який намагався обіграти суперника, але не вдалося і м’яч вийшов за межі поля від нашого гравця. Удар від воріт.

13 хвилина. Пенальті у ворота «Дніпра-1». Струскі опинився на газоні після контакту із Чоботенком, який отримав ще і жовту картку, а його опонент зараз отримує допомогу лікарів. Гравцю «Аріса» потрібна буде заміна.

14 хвилина. 0:1. Пенальті реалізував Гоміс.

16 хвилина. Гоміс прорався по флангу, підключив Маямбелу, але того блискуче наздогнав Картушов, виборовши м’яч корпус в корпус.

18 хвилина. Лебедєв намагався створити небезпеку на правому фланзі, але втратив м’яч біля кутового прапорця.

20 хвилина. 0:2. Гоміс оформив дубль. Дуже простий гол. Воротар суперників вибив м’яч у поле, м’яч перелетів усіх гравців СК «Дніпро-1», а Гоміс вийшов сам на сам із Юрчуком, переграв воротаря, і пробив повз захисників, які намагалися підстрахувати голкіпера спортклубівців.  

21 хвилина. 0:3. Маямбела замкнув простріл з лівого флангу метрів з 13. Перед цим арбітр не призначив штрафний за порушення правил проти Горомова, який залишився лежати на поле, а після взяття воріт лікарі почали надавати допомогу нападнику дніпрян. 

24 хвилина. Пауза у грі. Команди п’ють воду. Гра проходить у дуже спекотну погоду.

25 хвилина. Гра оновилася черговою атакою «Аріса», Маямбела завдавав потужного удару, який відбив Юрчук, після чого захисники вибили м’яч на кутовий. Висока подача завершилася невлучним ударом головою.

27 хвилина. Непогана атака могла пройти у дніпрян. Громов з центру поля вирізав передачу на Лебедєва, але пас перехопив Казу.

32 хвилина. Наші швидко розіграли штрафний у центрі поля, провели атаку правим флангом – Адамюк обіграв суперника, але до його подачі не дістали а ні Громов, а ні Назаренко.

34 хвилина. 0:4. Після подачі з лівого флангу з лінії воротарського майданчику головою влучно пробив Мусунда, який вийшов на заміну.

35 хвилина. Дніпряни вперше довели атаку до удару – пробивав Громов, але голкіпер спокійно забрав м’яч.

38 хвилина. Темп гри дещо знизився і це зрозуміло, якщо дивитися на рахунок.

44 хвилина. Когут отримав пас від Громова, здійснив прохід і Ігоря завалили неподалік карного майданчику.

45 хвилина. Назаренко виконував штрафний, м’яч зачепив суперника і полетів на кутовий.

45 хвилина. Лебеджєв виконав кутовий, Чоботенко не дотягнувся до м’яча, після чого захисники розрядили обстановку.

Перерва

Другий тайм почався. 

Дніпряни повністю оновили склад, залишивши тільки у воротах Кінарейкіна. У “Аріса” з першого тайму залишилися троє – голкіпер Алвес, захисник Брорссон і нападник Мусунда, який вийшов на заміну ще до перерви.

48 хвилина. Дніпряни впевнено розпочали другий тайм, постійно  тримаючи м’яч. Піхальонок робив закидання на Довбика – офсайд. Зазначимо, що у першому таймі відчувалася проблема дніпрян у відборі, особливо у центрі поля.

51 хвилина. Ману Гарсія пробив штрафний метрів з 23-х, але Кінарейкін у блискучому стрибку потягнув м’яч з під стійки.

54 хвилина. Бусанелло виконував подачу з лівого флангу, але вона вийшла не складною для голкіпера, який спіймав м’яч.

55 хвилина. 1:4! Дніпряни скорочують рахунок завдяки стрімкій контратаці. Горбунов відібрав м’яч на власній половині поля, кинув у прорив Довбика, який втік від захисника, а перед голкіпером покотив м’яч Піхальонку, який спокійно вразив ворота.

57 хвилина. Піхальонок розпочав атаку на Довбика, той продовжив на Горбунова, але той на ударну позицію не вийшов і повернув м’яч Довбику, проте йому захисник не дали пробити.

58 хвилина. Ще одна гостра атака дніпрян. Бузанелло зіграв з Горбуновим, але з його прострілом впоралися захисники.

59 хвилина. Чергова атака «Дніпра-1». Довбик зробив скидання головою на Бусанелло, але його подача виявилася занадто сильною.

64 хвилина. Сваток хорошим пасом кинув у прорив Лучкевича, той наблизився до карного майданчику, але точну передачу зробити не зумів. Загалом другий тайм прохожить за відчутної переваги дніпрян.

66 хвилина. Сікорський після подачі кутового бив головою з ближнього кута воротарського майданчику – повз воріт.

68 хвилина. Після удару Горбунова метрів з 18-ти воротар піймав м’яч.

69 хвилина. Піхальонок і Довбик організували момент для Горбунова, який зумів змусити голкіпера діставати м’яч з сітки, але гол не було зараховано через офсайд. Команди пішли на відпочинок пити воду.

71 хвилина. Зворотні заміни у дніпрян. Картушов вийшов на позицію правого півзахисника, а Лучкевич сів у захист.

73 хвилина. Хороша контратака «Дніпра-1» правим флангом, яку завершував ударом Горбунов метрів з 15-ти – повз воріт.

75 хвилина. Атака «Аріса». Ману подавав з правого флангу і заробив кутовий, після подачі якого захисники дніпрян вибили м’яч зі штрафного майданчику.

80 хвилина. Картушов на правому фланзі обіграв захисника, і віддавав передачу на Довбика, але центральний захисник перехопив пас.

82 хвилина. Когут класно зіграв з Горбуновим, який просунувся вперед і повертав м’яч Когуту, але занадто сильно і буде від воріт.

84 хвилина. На лівому фланзі Бусанелло і Горбунов розіграли хорошу комбінацію, Горбунов зробив подачу, але першим на м’ячі був захисник, який скинув м’яч головою воротарю.

85 хвилина. Довбик втікав зі своєї половини до чужих воріт, перегравши воротаря опинився біля бокової лінії, звідки віддавав пас під удар Піхальонку, але трохи неточно і момент було втрачено.

86 хвилина. Довбик, після пасу Когута.

87 хвилина 2:4! Довбик реалізовує пенальті.

89 хвилина. Когут виводив Довбика сам на сам – Артем забив, але з положення по за грою. Це вже другий скасований гол у дніпрян через офсайд.

90 хвилина. Контратака дніпрян три в два і після пасу Картушова захисник вибив м’яч на кутовий.

90+1 хвилина. Піхальонок подає кутовий, м’яч вибито, після чого суддя дає фінальний свисток.

Матч завершено!