На відміну від попереднього мікроциклу, що передував контрольним матчам, акцент в тренуваннях «Дніпра-1» зараз робиться на здобутті командою легкості. І сьогоднішні два заняття були розраховані таким чином, щоб футболісти, отримуючи певне навантаження, працювали без високої напруги.

Під час ранкового тренування спортклубівці зарядилися неабиякими емоціями. Його родзинкою стала естафета: усі гравці розділилися на 4 команди та виконували різноманітні завдання на техніку. Наприклад, треба було влучити у поперечину, надіслати м’яч таким чином, щоб він зупинився у визначеній зоні, жонглювати у русі та багато іншого. Все це виконувалося на швидкість, тому необхідне навантаження футболісти отримали, навіть того не помічаючи.

Покаранням для команди, що програла, було з розряду тих, що є дуже популярними у дворовому футболі. І сама його процедура також викликала бурхливі емоції.

На позитивному тлі команда вийшла на друге тренування. На ньому відпрацьовували тактичні елементи. Все це робилося одночасно із практичним розбором помилок у минулих контрольних матчах. Причому захисники та хавбеки із форвардами виконували окремі вправи. Приділили увагу стандартам та розіграшам аутів. Воротарі також виконували частину вправ окремо, багато працюючи на виходах.