СК «Дніпро-1» – «Кривбас» – 2:0 (0:0)

Чемпіонат юнацьких команд. 30-й тур. Моршин. «Медик». 3 червня. 12:00

Арбітр — Олексій Гаркуша (Житомир), асистенти арбітра — Ірина Чайка (Львівська область), Марія Маринець (Житомир). Четвертий арбітр — Ярослав Леськів (Львівська область).

Спостерігач арбітражу — Михайло Овчар (Калуш)

СК «Дніпро-1»: Макаренко, Свистун, Авраменко (Гаража, 78), Терещенко, Варжау, Єршов (Леонардо, 78), Мельниченко (Міндіньо, 86), Баденко (Хан, 46), Гаджиєв, Жданов (Рустамов, 63), Шолупець

Запасні: Крапивцов, Джасім, Марченко, Раско

Головний тренер – Імад Ашур

«Кривбас»: Хома, Крамаренко, Татаренко, Козубенко (Брацюнь, 62), Кілєвий, Матяш (Мулик, 62), Пасічний, Дружинін (Конюхов, 46), Вілівальд, Карпусь (Юрченко, 78), Сагієнко (Вдовиченко, 62)

Запасні: Рябенко, Лях

Головний тренер – Віталій Косовський

Голи: Терещенко (52), Гаджиєв (57)

Попередження: Татаренко (63), Мельниченко (73), Вілівальд (89)

Вилучення: Татаренко (90+3, друге попередження)

На 57-й хвилині Гаджиєв («Дніпро-1») не реалізував пенальті (воротар)

Юнаки «Дніпра-1» завершили сезон матчем проти «Кривбасу», який навесні здобув лише три перемоги, але дві з них – в останніх трьох матчах. Водночас «Дніпро-1» також хотів завершити чемпіонат на мажорній ноті. Наша команда мала серію з п’яти матчів без поразок, але останні два тури програла «Ворсклі» та «Шахтарю».

Весь матч пройшов із перевагою наших хлопців. Вони, хоч і не створювали багато моментів, вели гру досить впевнено, намагались атакувати широко флангами. На 23-й хвилині господарі створили гарний момент після перехоплення на чужій половині поля, але Єршов не влучив у дальній кут. Майже у відповідь, до речі, «Кривбас» створив один з небагатьох власних моментів, але Макаренко вчасно вийшов назустріч супернику та відбив удар з близької відстані.

Перед перервою «Дніпро-1» знову міг вийти вперед, але воротар зреагував на удар головою Терещенко після подачі зі штрафного. А от наступна спроба Терещенка – вже після перерви – виявилася результативною. Знову він завдавав удару головою після стандарту (Гаджиєв подав кутовий), і цього разу був влучним. А ще за п’ять хвилин спортклубівцям вдалася швидка атака: Гаджиєв класним пасом врозріз кинув у прорив Жданова, якого зрубали у штрафному майданчику. Гаджиєв з «позначки» переграти Хому не зумів, але сам зіграв на добиванні, все ж таки забивши свій 12-й гол у чемпіонаті.

Грати ще залишалось близько пів години, але «Дніпро-1» не випустив ініціативу з рук. Наприкінці зустрічі у складі нашої команди дебютував Міндіньо – і він встиг заробити на собі вилучення.