УПЛ. 20 тур.
28 лютого. 19:00. «Дніпро-Арена». 7278 глядачів. 
СК «Дніпро-1» — «Динамо» (Київ) 3:1 (0:1) 
Головний суддя: Катерина Монзуль (Харків)
Судді на лінії: Марина Стрілецька (Суми), Олександра Ардашева (Київ)
Четвертий арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків)
Арбітр ВВА: Євген Арановський (Київ)
Асистент ВВА: Андрій Скрипка (Кропивницький)
Спостерігач ВВА: Валодимир Петров (Харків)
Офіцер безпеки: Анатолій Шинкаренко (Дніпро)
Директор матчу: Юрій Бондаренко (Херсонська область)
«Дніпро-1»: 33. Юрчук, 3. Адамюк, 71. Лопирьонок, 15. Логінов, 8. Польовий, 4. Кравченко (кап), 20. Ді Франко, 69.Вакулко, 9. Хобленко (11. Шаповал, 78), 29. Назаренко (30. Гуйє, 87), 77. Чичиков, (89. Супряга,63)
Запасні: 31. Кліщук, 23. Тейлор, 44. Батагов
Головний тренер: Дмитро Михайленко
«Динамо»: 1. Бущан, 4. Попов, 5. Сидорчук (кап), 7.Вербич, 8. Шепелєв (99.Дуелунд,84),16. Миколенко, 20. Караваєв (15. Циганков, 77), 29. Буяльський, 30. Шабанов, 70. Русін (14. Де Пена, 77), 94. Кедзьора.
Запасні: 1. Бойко, 6. Кадірі, 9. Соль,10.Шапаренко.
Головний тренер: Олексій Михайличенко
Попередження: Назаренко (34), Шепелєв (59).
Вилучення: Буяльський (6), Польовий (75).
Голи: Вербич (45+4, з пенальті), Супряга (71,82,90)

Стартовий склад дніпрян на матч проти «Динамо» суттєво відрізнявся від того, що минулого тижня зіграв у Львові унічию 1:1. Зрозуміло, що закінчилася дискваліфікація одразу у чотирьох гравців і усі вони за планом повинні були вийти на поле з перших хвилин – Лопирьонок у центрі захисту замінив Гуйє, в середній лінії Когут і Назаренко планувались замість Батагова і Булеци (останній не міг грати проти «Динамо» на умовах орендної угоди), а у нападі за спортклубівців дебютував Хобленко, у той час як Супряга, якому динамівці дозволили грати проти себе, залишився в запасі. Крім того, у стартовому складі вийшов Чичиков, натомість Коркішко взагалі не потрапив до заявки. Проте розминка внесла корегування – перед матчем пошкодження отримав Когут, тому його було замінено на Вакулка, а у самих дніпрян під час гри залишилося тільки дві заміни.

Господарі розпочали дуже активно і вже на 18-й секунді (!) м’яч ледве не опинився у воротах «Динамо» після удару Хобленка і рикошету від захисника киян. Далі був кутовий і тепер вже Чичиков завдавав удар з близької відстані, але у ворота не влучив. Ну, а далі «Дніпро-Арена» побачила VAR у дії! Буяльський зіграв прямою ногою проти Вакулка, і після перегляду повтору Катерина Монзуль показала гравцю «Динамо» червону картку.

Не дивлячись на чисельну меншість гості більше володіли м’ячем, і саме вони завдали перший влучний удар у матчі – Русін на 16-й хвилині бив з розвороту, але надійно зіграв Юрчук. На це спортклубівці відповіли потужним пострілом Ді Франко, і Бущан з труднощами відбив м’яч перед собою, а Чичиков, який намагався зіграти на добиванні, опинився в офсайді. У свою чергу і динамівці провели швидку комбінацію., яку завершував Вербич ударом вище воріт. Дніпряни мали шанс відкрити рахунок на 27-й хвилині, коли спочатку Назаренко трохи не встиг замкнути навіс з правого флангу, а завершував атаку другим темпом Кравченко, ударом вище поперечини.  Був у капітана дніпрян і влучний постріл метрів з 25-ти, але тепер м’яч став здобиччю Бущана. Найгострішим моментом у «Динамо» у першому таймі став епізод на 41-й хвилині, коли Караваєв після швидкої контратаки пробив з близької відстані у поперечину. Перед самою перервою ініціативою заволоділи господарі, але Назаренку і Хобленку так і не вдалося пробити після закидання Кравченка, а постріл Чичикова був занадто неточним. А вже у компенсований арбітром час VAR зіграв за «Динамо» – спочатку Монзуль покарала Русіна жовтою карткою за симуляцію, але переглянувши відео, арбітреса скасувала власне рішення і призначила пенальті, який чітко реалізував Вербіч.

З початком другого тайму спортклубівці одразу перейшли на половину поля суперника, намагаючись розхитати його захист. Проте до особливих загроз справа не доходила, хоча господарі і намагалися бити по воротах, але удар Вакулка здалеку не був складним для Бущана, а Ді Франко з більш вигідної позиції пробив вище воріт. Ближче до середини тайму атаку підсилив Супряга, який зайняв місце правого вінгера. І саме Владислав опинився у потрібному місці, у потрібний час, закінчивши влучним ударом комбінацію за участю Назаренка і Вакулка -1:1!

Але за дві хвилини Катерина Монзуль утретє пішла дивитися відео, і тепер вона вирішила замінити жовту картку Польовому на червону – таким чином склади команд стали рівними. Після цього динамівці перехопили ініціативу, одразу створивши два дуже небезпечних моменти,але у першому випадку відмінно зіграв Юрчук, а у другому Циганков пробив поруч із стійкою. Але і спортклубівці не відсиджувалися у захисті, і після кутового у виконанні Кравченка Супряга оформлює дубль -2:1!!!

Останні хвилини матчу пройшли в атаках динамівців, але дніпряни пішли у контрнаступ і Супряга просто втік від двох захисників і реалізував вихід сам на сам -3:1! Хет-трик Владислава Супряги! Це вже була ПЕРЕМОГА!!!