«ЕМС-Поділля» (Вінниця) СК «Дніпро-1»

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. Другий етап. 3-й тур. Вінниця. НТБ «Нива». 14 квітня. 14:00.

Арбітриня — Наталія Мамчур (Рівне), асистентки арбітрині — Іванна Коломис (Луцьк), Анна Галян (Хмельницький). Четверта арбітриня — Катерина Руда (Хмельницький)

Спостерігач арбітражу — Андрій Петров (Хмельницький)

Делегат УАФ – Микола Кузнецов (Хмельницький)

Після перерви, пов’язаної з матчами збірних, поновлюється чемпіонат України серед жінок у вищій лізі. Нагадаємо, що у стартових двох весняних матчах футболістки «Дніпро-1» здобули 4 очки. Максимальному результату завадило безглузде рішення арбітрів скасувати чистий гол у поєдинку з «Динамо».

Тепер команда Олени Кудзієвої вирушає до Вінниці, де зустрінеться з міцним «ЕМС-Поділлям». Ця команда є головним переслідувачем «Дніпра-1» та «Динамо», відстаючи відповідно на 3 та 2 очки. Навесні вінничанки здолали 2:1 «Верес» та поступилися 0:3 уманським «Пантерам».

На першому етапі наші дівчата вдома зазнали несподіваної поразки від «ЕМС-Поділля» 0:1, що, напевно, додасть їм додаткової мотивації перед новою зустріччю. Загалом же у взаємовідносинах клубів на даний момент паритет: в трьох матчах зафіксовані усі можливі підсумки за сумарної різниці голів 4:4.

Пряма трансляція матчу «ЕСМ-Поділля» – «Дніпро-1» буде доступна у цьому плеєрі