«Металіст 1925» – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 24-й тур. Щасливе. «Арсенал-Арена». 14 квітня. 17:05

Арбітр — Ростислав Підпалий (Київська область), асистенти арбітра — Михайло Закусило, Максим Мельниченко (обидва – Київська область). Четвертий арбітр — Олексій Бородавка (Житомир)

Спостерігач арбітражу: Василь Мельничук (Сімферополь)

У другій частині сезону юнацький склад «Дніпра-1» виграв поки лише один матч, але й поступився теж лише одного разу, ще чотири гри завершивши нічиїми. Втрати очок не могли не відбитися на турнірному становищі, і у поточній таблиці після сьогоднішніх матчів наша команда опустилася на 4 сходинку. Шанс повернутися до трійки буде завтра у виїзному поєдинку проти передостаннього «Металіста-1925».

Харків’яни навесні набрали навіть більше очок, ніж «Дніпро-1», здобувши три перемоги над «ЛНЗ», «Рухом» та «Зорею». Програв же «Металіст-1925» із загальним рахунком 1:11 «Динамо», «Минаю» та «Колосу».

Нагадаємо, що в першому колі наша команда вдома розтрощила завтрашнього суперника 5:1. Хет-триком тоді відзначився Венделл, якого вже немає у «Дніпрі-1», забивали також Олексій Плічко та Максим Шолупець.

Загалом же у юнацькому чемпіонаті суперники зустрічались 4 рази, здобувши по дві перемоги. Різниця голів 9:7 на користь нашої команди.

Пряма трансляція матчу чемпіонату U-19 «Металіст-1925» – «Дніпро-1» буде доступна у плеєрі: