Сьогодні, 21 вересня, юнацька команда СК «Дніпро-1» проведе матч в рамках 6 туру УПЛ чемпіонату серед 19-річних. Суперником підопічних Віктора Біцюри стане запорізький «Металург». Матч відбудеться у Новомосковську на стадіоні «Металург» і розпочнеться о 15 годині.
Запорізька школа футболу завжди славилася своїми вихованцями. Не дивлячись на те, що основна команда «Металурга» зараз тільки намагається відновити славні традиції, вийшовши у минулому сезоні з Другої ліги у Першу, де,щоправда, команда нажаль посідає останнє місце, молодь запоріжців виступає на вищому рівні, при цьому вже другий сезон поспіль. У минулому чемпіонаті U-19 «Металург» посів 11 місце (9 перемог, 3 нічиї, 14 поразок, різниця м’ячів 55-61).
У поточному сезоні «Металург» знаходиться серед трійки команд, яка у попередніх турах очок не набирала, і відповідно маючи в своєму пасиві п’ять поразок за загальною різницею м’ячів 3-17, команда посідає передостаннє, 12 місце. Проте і дніпряни поки що не знають смаку перемог, хоча і набрали два очки, але на цей час забили у чемпіонаті менше за усіх (різниця 2-11). Тож, очікується принциповий двобій, адже поєдинку між представниками Дніпра і Запоріжжя, на будь-якому рівні, завжди були цікавими і непередбачуваними.

Чемпіонат U-19. 6 тур.
21 вересня. 15.00. Новомосковськ. Стадіон «Металург»
СК «Дніпро-1» – «Металург» (Запоріжжя)
Головний суддя: Андрій Вербецький (Балта, Одеської області)
Судді на лінії: Олександра Даніленко (Одеса), Максим Тютерєв (Дніпро)
Четвертий арбітр: Андрій Рижий (Дніпро)
Спостерігач арбітражу: Юрій Ісаєв (Запоріжжя)

Пресслужба СК «Дніпро-1»