СК «Дніпро-1» – «Минай»

Чемпіонат юнацьких команд. 18-й тур. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1». 23 лютого. 13:00

Арбітр — Владислав Петренко (Запоріжжя), асистенти арбітра — Олександр Брикун (Харків), Данило Руденко (Кременчук). Четвертий арбітр — Вероніка Васильченко (Слов’янськ)

Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків)

Юнаки «Дніпра-1», завершивши першу частину чемпіонату у чільній трійці, зрозуміло, що відкривають футбольну весну у ранзі безумовного фаворита зустрічі з «Минаєм». Гості наприкінці осені чотирма очками в двох матчах (у тому числі нічийною грою з «Динамо») дещо покращили турнірне становище, але все одно перебувають у нижній частині таблиці.

Напевно, що у складі закарпатців відбулися зміни під час тривалої зимової паузи, і точно можна стверджувати, що так є у «Дніпрі-1». Як відомо, до основного складу перейшла ціла низка гравців, яка визначала обличчя юнацької команди минулого року, і на їхнє місце прийшли зовсім юні футболісти. Для деяких з них завтра буде перший іспит.

Нагадаємо, у першому колі наша команда здобула виїзну перемогу 2:1. Голами відзначились Жданов та Шолупець. А загалом на юнацькому рівні команди зустрічалися 6 разів. «Дніпро-1» має 5 перемог за однієї нічиї (загальна різниця голів – 12:5).

Пряма трансляція матчу юнацького чемпіонату СК «Дніпро-1» – «Минай» запланована на нашому сайті.