«Динамо» (Київ) – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 11-й тур. КиївНТБ «Конча-Заспа». 22 жовтня. 13:00

Арбітр — Артем Артеменко (Миколаїв), асистенти арбітра — Олександр Буток, Костянтин Ожійов (обидва – Суми). Четвертий арбітр — Артем Михайлюк (Житомир)

Спостерігач арбітражу Сергій Дзюба (Хмельницький)

Битва за друге місце – з повним правом саме так можна охарактеризувати завтрашній поєдинок юнацьких команд «Дніпра-1» та «Динамо», які підійшли до зустрічі майже з ідентичними показниками: лише за кількістю забитих м’ячів кияни переважають дніпрян. Після втрати очок у цьому турі «Рухом» стало очевидно: переможець київського матчу вийде на чисту другу сходинку. Бонусом також буде збільшення відриву від 5-ї позиції, адже «Олександрія» також зіграла внічию.

Наша команда підходить до гри на тлі чудової серії з 5 поспіль перемог (загалом 6 ігор без поразок – і за цей період «Дніпро-1» пропустив лише двічі). Динамівці ж після 9 зустрічей без поразок в минулому турі таки відчули гіркоту невдачі, поступившись 1:2 «Поліссю». До того ж, кияни в тій грі втратили захисника Назара Балабу, який був вилучений ще в першому таймі.

Статистика попередніх зустрічей команд на боці «Динамо». Спортклубівські юнаки ще жодного разу не перемагали киян – 2 нічиї у шести матчах за загальної різниці голів 1:10.

Звертаємо увагу, що юнаки зіграють у неділю, 22 жовтня, за декілька годин до матчу основних складів. Пряма трансляція на YouTube-каналі “Динамо” (Київ).