Два насичених тренування провели на зборі у Словенії футболісти «Дніпра-1» у неділю. Ранкове заняття розпочалося у тренажерній залі, де гравці працювали над розвитком сили. Групами вони змінювали один одного, переходячи від однієї тренажерної станції до іншої.

Традиційно у таких випадках тренування продовжилося на полі. Перед тим, як перейти до роботи, партнери по команді привітали з днем народження Володимира Адамюка. Коридор цього разу пройшов у полегшеному режимі – іменинник уникнув жорстких стусанів.

Робота ж продовжилася вправами на вибухову швидкість. Це був не просто біг, а цікаві дуелі з елементами змагання, що так полюбляють спортсмени.

Ввечері ж змагальний елемент було перенесено вже на футбол. Виконавши вправи на тримання м’яча та завершення атак, спортклубівці розділилися на три команди. Вони зіграли у вже знайомому марафоні, коли матчі тривають або до одного забитого м’яча, або дві хвилини. Беззаперечними лідерами стали «червоні», які у підсумковій таблиці випередили конкурентів більше ніж на 20 очок. Переможцями стали Картушов, Порох, Матюшенко, Піхальонок, Лебедєв, Довбик. У якості нагороди вони проїхалися по полю на плечах команди, яка посіла останнє місце.

Така розрядка завершила тренування на хорошій емоційній ноті, і команда пішла на відновлювальні процедури до готелю.