Наступного дня після першого літнього спарингу «Дніпро-1» провів два тренування. Вранці воно, зрозуміло, було полегшеним, адже мало на меті відновити гравців після матчу. Після пробіжки футболісти, розділившись на трійки, пограли в теніс-бол.

А ввечері команда отримала повноцінну порцію роботи. Для розминки та одночасного підняття тонусу провели естафету, потім була вправа на тримання м’яча, а завершив тренування справжній марафон з бліц-матчів.

Футболісти розділились на три команди по шість польових гравців (воротарі грали почергово) –склади визначали капітани Логінов, Сваток та Адамюк, почергово обираючи собі партнерів – та провели турнір з матчів, які закінчувались після першого ж голу. Деякі ігри тривали лише 10-15 секунд, а інколи з’ясовування сильнішого потребувало декількох хвилин. У неймовірному калейдоскопічному темпі спортклубівці зіграли за 20 хвилин аж 21 матч. Здобувши 27 очок, чемпіонами стали «зелені»: Логінов, Чоботенко, Лучкевич, Назаренко, Рубчинський, Лебедєв. А команда, що посіла останнє місце, була змушена виконувати перекиди прямо на полі.

…Останніми з поля пішли Артем Довбик, Сергій Лебедєв та Яків Кінарейкін. Два вправних шульги влаштували баттл штрафних ударів. По кутах влітали справжні шедеври, але не менш вражаючими були і польоти голкіпера – партнери, що спостерігали за дуеллю, час від часу гримали оплесками. До речі, найбільш ефектні удари ви можете побачити на сторінках нашого клубу у соціальних мережах.