Контрольний матч. U-19. Ворскла – Дніпро-1 – 1:2

СК Дніпро-1: (1 тайм) Макаренко – Зелінський, Авраменко, Дикий, Варжао – Мельниченко (к), Рустамов, Корж – ГнП, ГнП, ГнП.

(2 тайм) Запіченко – ГнП, Терещенко, Гаража, ГнП – Коваленко, Єршов(к), ГнП – ГнП, Шолупець, ГнП.

Голи Дніпра-1: ГНП, Шолупець (пен.)

Юнацька команда Дніпра-1 провела перший спаринг, з’їздивши до Полтави. Гра стала гарною можливістю перевірити поточний стан гравців, надати можливість переглядовим гравцям 2007 та навіть 2008 року народження (Корж).

Перший тайм пройшов переважно під контролем спортклубівців, але заважала якість прийняття рішень, в певних моментах бракувало терпіння. Багато разів, опиняючись перед воротами суперника, гравці не наважувались на удар.

Більшу частину тайму наші хлопці провели на половині суперника, але декілька разів дозволили господарям перейти в швидку атаку. Одна з таких відбулася після ауту та завершилася прострілом та голом.

Зрівняти рахунок вийшло після позиційної атаки та якісної подачі в майданчик, яка була завершена гравцем на перегляді ударом головою.

В другому таймі відбулася повна зміна складу, і ця частина гри пройшла вже за тотальної переваги Дніпра-1. Високий агресивний пресинг дозволяв швидко перехоплювати мʼяч та будувати атаку на половині суперника, який всі зусилля спрямував на оборону. Ворскла до заключної десятихвилинки навіть не могла дістатися нашої третини поля. А під час стримання наших атакуючих дій вже на перших хвилинах в майданчику був збитий Шолупець, який реалізував пенальті.

Наступний матч наші юнаки проведуть 22 липня проти другої команди запорізького Металурга.