«Ворскла» (Полтава) – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 1-й тур. Полтава. Стадіон «Молодіжний»14 жовтня. 12:00

Арбітр — Микола Шевель (Київська область), асистенти арбітра — Данило Руденко (Кременчук), Костянтин Ожійов (Суми). Четвертий арбітр — Олексій Миронов (Полтава)

Спостерігач арбітражу Анатолій Абдула (Харків)

Користуючись паузою в чемпіонаті, юнаки «Дніпра-1» та «Ворскли» завтра заповнять прогалину та зіграють пропущений матч стартового туру. До цієї зустрічі суперники підходять на абсолютно протилежному емоційному тлі. Наша команда має 5-матчеву безпрограшну серію (останні 4 перемоги), протягом якої пропустила лише один м’яч. Полтавці ж, навпаки, таку ж кількість ігор не відчувають смаку перемоги (1 нічия, 4 поразки).

Відповідно і в таблиці команди розташувались симетрично: спортклубівці потенційно можуть увійти в групу 2-4 місць, а ворскляни лише на очко випереджають двох аутсайдерів.

Але при цьому юнаки «Ворскли» є дуже незручним суперником для нашої команди U-19. За чотири сезони протистоянь у цій віковій категорії «Дніпро-1» виграв лише два матчі з восьми, тоді як «Ворскла» має 5 перемог. Загальна різниця голів у цих зустрічах 14:6 на користь полтавців.

Додамо, що на цей матч юнаки «Дніпра-1» вирушать без головного тренера Імада Ашура, який перебуває у розташуванні збірної України U-17.