СК «Дніпро-1» – «Ворскла»

Чемпіонат юнацьких команд. 28-й тур. Моршин. «Медик». 23 травня. 12:00

Арбітр — Тарас Козак (Львів  ), асистенти арбітра — Тарас Ніконенко (Львів), Дмитро Башкіров (Донецька область). Четвертий арбітр — Степан Лапко (Львів).

Спостерігач арбітражу — Михайло Овчар (Калуш)

Після виграшу в минулому турі у «Колоса» на останніх секундах юнаки «Дніпра-1» підібралися до 5-ї сходинки на відстань однієї перемоги. І завтра наша команда зіграє проти ще одного безпосереднього конкурента, який йде вище у турнірній таблиці. «Ворскла» навесні не відзначається стабільністю результатів: наприклад, за останній місяць полтавці із семи матчів виграли два та ще один зіграли внічию. Останні два поєдинки «Ворскла» програла – «Львову» 1:2 та «Кривбасу» 2:3.

Завдання «Дніпра-1» ускладнюватиме дискваліфікація одразу двох основних футболістів: центрального хавбека Мельниченка та лівого захисника Свистуна. У «Ворскли» за тієї ж причини не зіграє півзахисник Демид Булгатов.

Нагадаємо, що у першому колі «Дніпро-1» поступився полтавським одноліткам 0:2. Загалом суперники провели між собою 7 матчів (2 перемоги «Дніпра-1», 1 нічия та 4 перемоги «Ворскли»; різниця м’ячів 5:12).

Матч юнацького чемпіонату «Дніпро-1» – «Ворскла» відбудеться у вівторок, 23 травня, о 12 годині. Наш сайт планує пряму трансляцію гри.