«Шахтар» – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат юнацьких команд. 29-й тур. Щасливе. «Княжа-Арена». 28 травня. 13:00

Арбітр — Віталій Соловйов (Одеса), асистенти арбітра — Максим Мельниченко (Київська область), Олег Якунь (Черкаси). Четвертий арбітр — Владислав Грицай (Київська область).

Спостерігач арбітражу — Сергій Цимбал (Житомир)

В минулому турі прикра поразка на останніх секундах гри від «Ворскли» не лише перервала 5-матчеву безпрограшну серію, а фактично позбавила юнаків «Дніпра-1» надій на 5 місце. Наступний суперник – «Шахтар», який вже не має турнірної мотивації, посідаючи третю позицію з великим відставанням від «Динамо» та значним відривом від «Олександрії». «Гірники» наразі мають 6-матчевую серію без поразок (4 перемоги, 2 нічиї).

До складу нашої команди після дискваліфікації можуть повернутися Крістіан Свистун та Максим Мельниченко; тренери також розраховують на одужання низки гравців, які через хворобу не зіграли з «Ворсклою». У «Шахтаря» ж як мінімум дві втрати – жовтих карток перебрали захисник Микола Огарков та хавбек Євген Яновіч.

У першому колі «Дніпро-1» поступився 0:3. Загалом же між юнацькими складами двох клубів відбулися 6 поєдинків, і всі виграв «Шахтар».