Чемпіонат юнацьких команд. 18-й тур.
23 лютого. 13:00. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1».
СК «Дніпро-1» – «Минай» (Ужгород) 1:1 (1:1)
Арбітр: Владислав Петренко (Запоріжжя),
Асистенти арбітра: Олександр Брикун (Харків), Данило Руденко (Кременчук).
Четвертий арбітр: Вероніка Васильченко (Слов’янськ)
Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків)
«Дніпро-1»: 12.Крапивцов (кап), 6.Чміль (19.Цимбал, 46), 27.Коваленко, 3.Гаража, 22.Сайчишин, 7.Корж, (16.Чабан, 77), 8.Хан, 24.Бурда (10.Халілов, 46), 18.Плічко, 11.Гребенюк, 9.Шолупець.
Запасні: 1.Макаренко, 14.Швець,20.Боднар, 25.Коваль, 2.Піддубний, 5.Стефанішин, 4.Крайник, 15.Цимбалістий.
Головний тренер: Імад Ашур
«Минай»: 1.Росул, 99.Кравець, 5.Чеберинчак, 9.Вишинський, 15.Літепло (22.Фалісей, 79), 32.Бідзінський, 11.Мендрук, 7.В.Міхійлів (кап), 77.Ю.Міхайлів (8.Браславський.85), 6.Бокало (21.Рожко,85), 10.Волчков (91.Болюк, 46,  17.Гайдук, 79)
Запасні: 71.Ріпак.
Головний тренер: Роман Гданський.
Голи: Гребенюк (10), Чеберинчак (45+2).
Попередження: Гребенюк (32), Мандрук (39), Сайчишин (45+2), Ю.Міхайлів (47), Літепло (76), Чеберенчук (86).

У порівнянні з осінньою частиною сезону склад юнаків дніпрян суттєво змінився. З тих, хто був на зборі з основою до команди приєднався тільки Крапивцов, при цьому Баденко і Мельниченко не зіграли би у будь-якому разі, адже вони дискваліфіковані у цьому турі, а інші продовжують підготовку до недільного матчу основи. Крім того через травми не зіграли Жданов і Єршов.

Гості першими створили небезпечний момент, але команду врятував Гаража, котрий заблокував удар Бідзінського у воротарському майданчику. У відповідь спортклубівців досить швидко відкрили рахунок – Шолупець скористався невпевненими діями голкіпера і відкотив м’яч під удар Гребенюку, якому залишалося вразити порожні ворота. Далі знову Шолупець продовжив турбувати своїми діями оборону суперника – одного разу він опинився на газоні у карному майданчику гостей після того, як прокину м’яч повз двох захисників, але порушення правил в епізоді не було. Був від Максима і гострий простріл, з яким впоралися захисники.

Ближче до середини першого тайму вже «Минай» почав діяти гостріше – за кілька хвилин перший сейв здійснив Крапивцов, два удари заблокував Коваленко, а ще був момент, коли нападнику ужгородців явно не вдався удар головою з лінії воротарського майданчику. А 27-й хвилині зустріч перервалася через тривогу і відновилася лише за годину.

У другій частині першого тайму знову активніше виглядали гості, хоча і у Шолупця був непоганий момент, але з його ударом з гострого кута впорався голкіпер. Ну а «Минаю» перед самою перервою вдалося відновити рівновагу – після подачі зі штрафного Чеберинчак пробив головою, і м’яч від рук Крапивцова опинився у сітці -1:1.

На початку другого тайму дніпряни цілком могли вийти вперед після стандарту у виконанні Хана і добивання Шолупця, але гості зуміли відбитися, як і після кутового спортклубівців, при чому здалося, що у цьому епізоді в карному майданчику «Миная» захисники завалили Гребенюка, але рефері порушення правил не помітив (і таких спірних рішень було дуже багато у цьому матчі). Невдовзі Шолупець заробив ще один черговий перспективний штрафний неподалік лінії штрафного майданчику, і сам же його виконав прямо у стінку. Непогано вривався у карний майданчик суперника і Гребенюк, але його передача не дійшла до партнерів. Був шанс відзначитись і у Гаражі, котрий підключився на кутовий, але його удар головою був неточний.

В заключні 15 хвилин гри дніпряни повністю захопили ініціативу, і е в останню чергу це сталося з виходом на поле у середню лінії Чабана, котрий проводив перший матч після тривалого лікування. Останній шанс вирвати перемогу дніпряни втратили незадовго до фінального свистка, коли Гребенюк розрізною передачею виводив на удар Шолупця, але той пробив неточно у ближній кут. Після цього спортклубівці виконали ще кілька стандартів, але щось гостре витиснути з них не вдалося. У підсумку нічия 1:1.