Чемпіонат юнацьких команд. 10-й тур.
6 жовтня. 12:00. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1».
СК «Дніпро-1» – «Верес» (Рівне) 1:0 (0:0) 
Арбітр: В’ячеслав Волков (Запоріжжя),
Асистенти арбітра: Артем Голік (Запоріжжя), Данило Руденко (Кременчук).
Четвертий арбітр: Андрій Зайцев (Донецька обл.)
Спостерігач арбітражу: Анатолій Абдула (Харків)
«Дніпро-1»: 12.Крапивцов, 2.Рашківський, 4.Авраменко, 25.Мельниченко (кап), 18.Плічко (20.Поліщук.85), 16.Єршов (11.Гребенюк, 64), 10.Баденко, 8.Хан, 6.Гаджиєв (17.Бурда, 85), 9.Шолупець (7.Жданов, 46), 21.Ківінда (19.Венделл,54). Запасні: 1.Макаренко, 26.Зелінський, 5.Громський, 3.Гаража, 22.Корж, 27.Коваленко, 14.Пашніков.
Головний тренер: Імад Ашур.
«Верес»: 20.Кулик, 2.Протасевич, 3.Бокій (14.Даценко, 85), 4.Савчук, 5.Романюк (кап), 6.Шух (19.Лепський, 85), 7.Вороб`як, 8.Баран, 9.Дубовик (16.Ільчук, 58), 10.Петров (13.Фундук, 58), 11.Багрій (15.Шворак,76). Запасні:  17.Подейко, 18.Ткаченко, 21.Устимець.
Головний тренер: Олег Шандрук.
Гол: Жданов (80).
Попередження: Петров (27), Жданов (74), Баран (82), Венделл (88), Даценко (88), Мельниченко (90).

У матчі проти «Вереса» тренерському штабу дніпрян не вдалося задіяти через травми одразу кількох виконавців – Міндіньо, Терещенко і Варжау, при чому останній до цього провів усі сім матчів сезону без замін. Таким чином єдиним «незмінним» гравцем спортклубівців залишився Мельниченко, який зайняв у цій грі незвичну для себе позицію центрального захисника.  Крім того Плічко опустився по правому флангу на позицію Варжау, а на місці лівого півзахисника замість Жданова, котрий лишився в запасі, вийшов Гаджиєв, який не часто з’являється у матчах за юніорів.

Перший тайм пройшов за переваги спортклубівців, але у стартові майже 30 хвилин гри гостроти в діях дніпрян було дуже мало. За першу третину гри можна згадати тільки спробу пробити з гострого кута Гаджиєва, але спокійно зіграв воротар гостей. А от починаючи з 28-ї хвилини атаки дніпрян вже були небезпечними. Поштовхом до цього стала хороша комбінація Гаджиєва з Єршовим і трохи неточний удар Раміка метрів з 11-ти.  Далі Ківінда замикав небезпечний навіс Єршова – м’яч прийшов у руки голкіперу. Ще один момент створив активний Гаджиєв, котрий увірвався в карний майданчик і бив у дальній кут, але м’яч розминувся із стійкою в лічених сантиметрах. Також відзначимо дії голкіпера «Вереса» за межами штрафного майданчику, де він двічі випереджав Гаджиєва і Шолупця, граючі головою.  При цьому, рівняни за весь перший тайм взагалі не завдали жодного удару по воротах.

Другий тайм за своїм сценарієм був дуже схожий на перший. Знову була відчутна перевага дніпрян, але до 80-ї хвилини господарям ніяк не вдавалося подолати ешелонований захист рівнян. І тільки за 10 хвилин до завершення гри спортклубівцям вдалася результативна атака – Гаджиєв знайшов на лівому фланзі Жданова, котрий змістився у центр і завдав невідпорного удару у верхній дальній кут – 1:0!

Гості, які за весь матч так жодного разу і не пробили по воротах, все ж таки мали шанс відновити рівновагу на 90-й хвилині зустрічі, коли після навісу зі штрафного у виконанні Вороб`яка вітер опустив м’яч на хрестовину воріт Крапивцова. У підсумку дніпряни здобули важку і важливу звитягу, продовживши свою переможну ходу!