Чемпіонат юнацьких команд. 3-й тур. 

12 серпня. 12:00. Львів. Стадіон «Скіф». 

«Минай» – СК «Дніпро-1» 1:2 (0:1)

Арбітр: Андрій Шевчук (Волинська область),

Асистенти арбітра: Павло Кравчук (Львів), Сергій Рущак (Ужгород).

Четвертий арбітр: Василь Файда (Львів).

Спостерігач арбітражу: Андрій Шандор (Львів)

«Минай»: 88.Ріпак, 73.Чабан (4.Пивовар,46), 5.Ю,Михайлів. 9.Вишинський, 32.Бідзінський (кап), 76.Бокало, 7.В.Михайлів, 67.Головатий, 77.Мендрук (70.Болюк,46), 22.Довбецький (19.Волчков.46) 14.Кицун  (21.Рожко,78).

Запасні: 32.Доброшан, 78.Фалісей,

Головний тренер: Роман Гданський

 «Дніпро-1»: 1.Макаренко, 26.Зелінський (2.Рашківський,74), 3.Гаража, 5.Терещенко, 15.Варжау, 8.Хан (27.Коваленко,74), 25.Мелниченко (кап), 10.Баденко (16.Єршов,65), 7.Жданов, 18.Плічко (17.Міндіньо, 46) 9.Шолупець (11.Бурда, 90+2).

Запасні: 12.Сунцов, 6.Сайчишин, 24.Корж, 22.Бариляк.

Головний тренер: Імад Ашур

Голи: Жданов (24), Шолупець (55), Бокало (58)

Попередження: Бокало, Бідзінський, Терещенко, Міндіньо, Жданов, Шолупець

В стартовому складі дніпрян відбулося три зміни у порівнянні з минулою грою проти «Полісся» – на останній межі з’явився Макаренко, а крім ного з перших хвилин заграли Хан і Жданов.

До середини першого тайму дніпряни мали відчутну ігрову перевагу, створивши кілька непоганих підходів до воріт суперника. Найближче до голу був Терещенко, який пробив з близької відстані вище воріт після стандарту у виконанні Хана. Але все ж таки цей тиск дався взнаки. На 24-й хвилині господарі здавалося відбилися після небезпечної атаки дніпрян лівим флангом, але м’яч потрапив на кут карного майданчику до Жданова і той відмінним крученим ударом зняв павутину з дальньої дев’ятки!

До завершення першого тайму спортклубівці переконливо контролювали події на полі, дозволивши лише одного разу створити супернику небезпечний момент, коли на 41-й хвилині Бідзінський пробив головою після навісу зі штрафного, але все закінчилося кутовим.

На початку тайму команди обмінялися небезпечними неточними ударами Терещенка (після подачі кутового) і Бокало. А невдовзі команди обмінялися голами. Спочатку Макаренко розпочав комбінацію, яку продовжив відмінним пасом Баденко на Шолупця, а той потужне пробив під поперечину! Проте з перевагою у два голи дніпряни вели лише кілька хвилин – господарі провели хорошу комбінація і Бокало влучно пробив метрів з 11-ти.

Заключні півгодини гри вийшли досить нервовими. Дніпряни переконливо грали у захисті, і кілька разів були близькими до того, щоб збільшити свою перевагу. На 84-й хвилині Міндіньо і Шолупець розіграли  хорошу комбінацію у чужому карному майданчику, але переграти воротаря з близької відстані не вдалося. Вже у компенсований арбітром час обидві команди відзначились неточними ударами після стандартів.

У підсумку спортклубівці довели гру до абсолютно заслуженої перемоги, яка стала для дніпрян першої у цьому сезоні.