Після сьогоднішнього тренування гравців «Дніпра-1» очікував незвичайний захід – семінар, який провів співзасновник Всеукраїнської Асоціації футболістів-професіоналів Роман Морозов.

Футболістам презентували мобільний додаток Red Button, спільно розроблений ФІФА та ФІФПРО для фіксування випадків, пов’язаних із договірними матчами. У ньому можна анонімно повідомляти про пропозиції або інформацію щодо таких випадків.

Також присутніх поінформували про розвиток співпраці Асоціації з київськими навчальними закладами – НУФВСУ та Інститутом післядипломної освіти КНУ ім. Тараса Шевченка. У її рамках створюється можливість для здобуття вищої освіти професіональними гравцями.

Гравцям розповіли про можливість отримувати персональні статистичні дані в рамках реалізації угоди між Асоціацією та міжнародною компанією InStat, а також про плани проведення багатьох кіберспортивних заходів спільно з Федерацією кіберспорту України.

І насамкінець, для участі у Загальних зборах ВАФП, що відбудуться 17 листопада у Києві, делегатом від нашої команди було обрано Богдана Сарнавського.