Після матчів 6-го туру FAVBET Ліги у чемпіонаті настала перерва, пов’язана з матчами збірних команд. Ми раніше повідомляли, що до молодіжної збірної України викликані два чемпіони світу Сергій Булеца та Владислав Супряга. На жаль, через травму Влад не зможе допомогти команді Руслана Ротаня на старті відбору до Євро, і до збірної вирушив лише Булеца.

Крім того, до лав юнацької збірної U19 викликаний Арсеній Батагов. Ця команда готується до кваліфікації на Євро-2020 та зіграє два товариські матчі з Румунією 6 та 9 вересня.

Що стосується футболістів, які залишилися у розташуванні клубу, то головна команда СК “Дніпро-1” отримала вихідні і до тренувань повернеться у середу, 4 вересня. Футболісти займатимуться по одному разу на день, а у суботу, 7 вересня, проведуть контрольний матч з “Маріуполем”. Початок о 18:30. Планується трансляція цієї зустрічі.

Також 4 вересня до роботи повернеться молодіжний склад “Дніпра-1”. Підопічні Олександра Поклонського також планують спаринг на 7 вересня. Суперник наразі уточнюється.

А от склад команди U-19 сезон не припиняє. З грудня було перенесено матч чемпіонату України проти “Олександрії”, і наші юніори зіграють його у п’ятницю, 6 вересня, у Новомосковську. Початок о 17 годині.