Ліга Європи. Раунд плей-офф. Другий матч.
Результат першого матчу 2:1.
25 серпня. 19:00. Ларнака (Кіпр). Арена АЕК – Георгіос Карапатакіс.
Пряма трансляція – 2+2.
АЕК (Ларнака, Кіпр) – СК «Дніпро-1» 3:0 (2:0) 
Головний суддя: Давіде Маса (Італія)
Судді на лінії: Філіппо Мелі і Стеафано Алассіо (Італія)
4-й арбітр: Розаріо Обіссо (Італія)
АЕК: 1. Піріч, 3. Гонзалез (кап), 6. Ойєр, 7. Луіс Густаво, 11. Фараж (68. Мамас.74), 12. Лопеш (19. Олатунжи, 74), 15. Мілічевіч, 16. Росалес, 21. Енглезу (8. Бруно Гама, 86), 45. Дьюрчо (29. Ноум,84). 51. Альтман (14. Гарсія,74).
Запасні: 38. Тумпас, 40. Стілінанідіс, 5. Касас, 9. Рамо Перез,  24. Кіпрос,  30. Андреу.
Головний тренер: Хосе Луіс Ольтра
«Дніпро-1»: 93. Валеф, 6. Бузанелло, 7. Довбик, 8. Піхальонок, 9. Гуцуляк (29. Назаренко.58), 11.Громов (25. Когут.69), 15. Логінов (22. Рубчинський,73), 16. Бабенко, 23. Бланко, 34. Танчик, 39. Сваток (кап),
Запасні: 1. Рибак, 33. Юрчук, 2. Кононов.
Головний тренер: Олександр Кучер.
Голи: Дьюрчо (21), Лопеш (45), Енглезу (78).
Попередження: Логінов (13), Бабенко (42), Луіс Густаво (61), Лопеш (74), Гарсія (90+1).

У матчі-відповіді проти АЕКу тренерський штаб дніпрян провів одразу кілька змін у порівнянні з першою грою, при чому вимушених. В опорній зоні замість дискваліфікованого Сарапія вийшов Бабенко, у захисній лінії замість травмованого Пуріти у зіграв Логінов, а на позиції атакуючого півзахисника замість Когута вийшов Гуцуляк, для якого ця гра стала першою за спортклубівців з урахуванням міжсезоння. Вже на розминці нашу команду чекала ще одна неприємність: через травму не зумів зіграти Адамюк, якого замінив Громов, при цьому Танчик опустився на позицію правого захисника.

Гості активно розпочали зустріч і вже на 3-й хвилині Громов завдає першого удару в матчі – трохи вище воріт.  Біля воріт дніпрян небезпека виникла після пасу назад Логінова на Валефа – голкіпер не зумів зупинити м’яч, в результаті господарі заробили другий кутовий у грі. А після третього кутового кіпріоти зуміли завдати удар – Мілічевіч пробив головою з непростої позиції повз цілі. Значно гостріше було на 18-й хвилині, коли пристрілку повів Довбик, який пробив поруч із стійкою метрів з 18-ти.

Результативним вийшов перший влучний удар у матчі і завдав його представник кіпрського клубу – Гюрчо змістився у центр з лівого флангу і завдав удар метрів з 20-ти, м’яч на шляху зачепив трохи Сватка, чим дещо дезорієнтував Валефа, в результаті чого і опинився у сітці.

Спортклубівці одразу відповіли небезпечною атакою. Спочатку Піріч відбив на кутовий підступний удар Блакно у нижній кут, а після подачі з кута поля воротар не кращим чином відбив удар Гуцуляка, а Сваток з близької відстані на добиванні поцілив вище поперечини.

Спортклубівці непогано контролювали м’яч до карного майданчику суперника, завдаючи удари з далекої відстані, але вони не були надто гострими. На 32-й хвилині досить небезпечний був постріл Піхальонка, але знову поруч із стійкою. Тільки після цього господарі відповіли небезпечною атакою, коли Валеф з другої спроби перервав гострий простріл з правого флангу.

На 37-й хвилині Піхальонок елегантно закинув м’яч на хід Бузанелло, який опинився безпосередньо перед голкіпером, але переграти Піріча йому не вдалося.

Коли вже здавалося, що перший тайм так і закінчиться з мінімальним рахунком, кіпріоти провели атаку лівим флангом і після прострілу Гюрчо Логінов заблокував удар Росалеса, а далі м’яч від ноги Лопеша по якийсь дивовижній траєкторії перелетів через Валефа і Бузанелло – 2:0. Одразу після другого пропущеного голу був момент у Піхальонка, на удар якого зреагував Піріч, але добувати було марно – лайнсмен зафіксував офсайд.

З початком другого тайму спортклубівці пішли вперед великими силами. В стартові 5 хвилин по перерві м’яч після удару Довбика йде на кутовий, а після чергового стандарту Гуцуляк замикає навіс Бланко – трошки вище воріт. На 57-й хвилиін чудовий момент був у Бланко, якого у прорив кинув Піхальонок, але аргентинець занадто наблизився до Піріча і не зумів переграти воротаря.  За 5 хвилин красива комбінація за участю Назаренка, Довбика і Громова завершується ударом останнього – знову поруч із стійкою. Невдовзі ще одна хороша комбінація дніпрян завершується прострілом Бузанелло, але захисники  зуміли вибити м’яч на кутовий.

Дніпряни до останнього намагалися переломити хід матчу, але свої моменти краще реалізовували суперника – на 78-й хвилині Енглезу вколотив м’яч під поперечину метрів з 12-ти, у дотик замикаючи простріл з правого фангу -3:0.

Гості до останніх хвилин шукали щастя в атаці. Черговий сейв воротар АЕКу здійснив вже незадовго до фінального свистка після удару Назаренка.  Отже, спортклубівці отримали перший єврокубковий досвід перед дебютом у груповому раунді Ліги Конференцій.