Сьогодні на базі у Придніпровську команда СК «Дніпро-1» U-19 провела два спаринги проти аматорських колективів двома різними складами (у першому матчі в основному брали участь хлопці 2007 року народження). До вашої уваги технічні данні поєдинків, а детальний звіт про ігри дивиться завтра у нашому сюжеті на клубному каналі youtube.

Контрольний матч.
26 липня. 16:00. НТБ «Дніпро».
СК «Дніпро-1»  U-19-2 – Колос (Сахнівщина) 1:4 (1:3)
«Дніпро-1» 1 тайм: Гравець на перегляді — Рашківський, Дикий, Стефанішин, Гравець на перегляді – Корж, Гравець на перегляді, Давиденко – Кугутяк, Гравець на перегляді, Швець. 2 тайм: Гравець на перегляді – Гравець на перегляді, Хомишак, Цимбал Максим, Піддубний – Гравець на перегляді, Курбанов, Цимбал Назар – Халілов, Швець, Тряско.
Гол: Рашківський (40).

Контрольний матч.
26 липня. 16:00. НТБ «Дніпро».
СК «Дніпро-1»  U-19 – «Стандарт» (Нові Санжари) 3:0 (0:0)
«Дніпро-1»: Крапивцов, Зелінський, Авраменко, Терещенко, Варжау, Мельниченко (кап), Єршов, Баденко, Пашніков, Плічко, Шолупець. На заміну виходили: Гаража, Жданов, Хан, Міндіньо, Бурда, Ананченко, гравці на перегляді.
«Стандарт»: Бобровський, Кіричук, О.Логінов, Слюсар, Жинчін, Бацман, Бондаренко, Вергун, Хучбаров, Кіча, Куліш. На заміну виходили: Даценко, Сорока, Сінчуков, Курбанов, Волков, Карповський.
Голи: Хан (55), Гаража (75), Міндіньо (82).