Головний тренер юнацької команди «Дніпра-1» Імад Ашур прокоментував перемогу над «Колосом», здобуту на останній секунді гри

– З того, що ми запланували, сьогодні виходило дуже багато. Перший тайм повертає нас до проблеми реалізації, про яку ми вже неодноразово говорили. На превеликий жаль, ця проблема переслідує нас не перший поспіль матч. Щоб вплинути на це, потребуємо трохи більше часу, але я дуже радий, що хлопці сьогодні скорегували те, про що ми говорили попередній тиждень: намір якомога швидше досягати третини поля суперника, його воріт, загострювати якомога більше та підбирати м’ячі. Дати інтенсивний рух не лише без м’яча, але й з м’ячем. Останнім часом ми бачимо, що суперники намагаються грати не лише низькими блоком, до якого ми більш-менш адаптувалися, а й пропонують щось інше. І в певний момент ми зрозуміли, що нам бракує саме цього наміру якомога швидше дістатися воріт. Сьогодні було непогано і з точки зору позиційного футболу, і з точки зору більш прямолінійної гри.

Суперник взагалі не перетинав середину поля протягом перших 35 хвилин. Але коли витрачаєш багато сил, так чи інакше біля твоїх воріт будуть з’являтися моменти. Але перед цим ми могли реалізовувати власні шанси, могли доводити ще перший тайм до якісного завершення. У другому таймі після важких стартових п’яти хвилин зі стандартами суперника ми змогли ще додати. Те, що хлопці могли зробити, вони робили до останньої миті. Звісно, є спротив суперника, є речі, на які ми не можемо впливати, але вони є частиною гри, на превеликий жаль. І я сьогодні пишаюся хлопцями, тому що вони показали, як грати не лише проти суперника, а й проти таких речей. Вдячний всім гравцям, і окремо радію за Ківінду, який витримав невеличкий час після повернення. Він заслужив на гол. Сьогодні емоційно дуже хотілося отримати те, що, на мою думку, ми заслуговували.