Двома тренуваннями у четвер футболісти «Дніпра-1» отримали чергову порцію навантажень на зборі у Туреччині. Ранкову сесію головний тренер Юрій Максимов анонсував підопічним як «легку», але після паузи додав слово «атлетика». І це виявилося лише частковим жартом. Гравці пройшли два кола станцій, на яких виконували різноманітні вправи.

Емоційною розрядкою стала зустріч із земляками – на тренування завітали дві українські родини, які вже тривалий час через війну змушені мешкати далеко від рідного дому. Для дітей зустріч з футболістами стала справжнім ковтком свіжого повітря. До традиційних фото й автографів додалася навіть гра з бразильськими легіонерами, що доповнило картину щастя.

Друге тренування мало ігровий характер, але інтенсивність його просто зашкалювала. Після квадратів футболісти розділилися на дві команди, які змагалися у дуелях один на один, потім два на два і, врешті-решт, повними складами, де один квартет змінював інший. Поступатися навіть на тренуванні ніхто не хотів, і градус напруги зріс неймовірно. Перцю додали і гойдалки у рахунку – «зелені» та «малинові» проявили неабияку волю до перемоги.