Комітет арбітрів Української асоціації футбол призначив суддівстві бригади на матчі 22 туру УПЛ. Поєдинок між ковалівським «Колосом» і СК «Дніпро-1», який відбудеться у неділю, 18 квітня і розпочнеться о 19.30, в полі судитиме запорізький арбітр Максим Козиряцький. Буквально два тури тому він зафіксував рекордну перемогу дніпрян в Прем’єр – лізі над ПФК «Льваів» 5:1, але з іншого боку саме він напрацював і на рекордну поразку спортклубівців в УПЛ і саме у гостях від … «Колосу» – 0:4 (перший гол коваліці забили з пенальті, а з 40-ї хвилини дніпряни грали у меншості). Також у цьому сезоні за його суддівством дніпряни розійшлися нічиєю 2:2 з «Маріуполем», а крім того Козиряцький судив і перший в історії матч СК «Дніпро-1» на професійному рівні, в якому у Кубку країни «Дніпро-1» розгромив чернівецьку «Буковину» 5:0. У всіх цих матчах рефері показав 11 жовтих карток дніпрянам, 13 їх суперникам, одного гравця вилучав з поля у спортклубівців, двох у суперників, призначив по два пенальті на користь нашої команди і її суперників, і усі 11-метрові удари були реалізовані.
На лінії йому допомагатимуть Олександр Беркут з Сум і Станіслав Марулін з Нової Каховки. Четвертий арбітр – Ярослав Козик з Мукачева. Спостерігач арбітражу – киянин Ігор Ярменчук.
Матч відбудеться за роботи відеосистеми WAR. Головний арбітр ВВА – Денис Шурман з Київщини, асистент ВВА – Андрій Скрипка з Кропивницького, спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук зі столиці.

Пресслужба СК «Дніпро-1»