6 жовтня став хорошим днем, адже переможці конкурса від Валерія Юрчука, який ми проводили на офіційному сайті та на клубних сторінках  у соціальних мережах, отримали купу емоцій, відвідавши матч.

Нагадаємо, що головним призом, рукавицями нашого голкіпера, який розігрувався серед тих, хто правильно відповів на питання про улюбленого воротаря Юрчука, став вболівальник СК Дніпро-1 – Андрій Глущук, який поділився враженнями:

Я намагаюся не пропускати жодного конкурсу від СК Дніпро-1, але так, як сьогодні, мені ще не щастило, і я ніколи не перемагав.  Дійсно щасливий, що виграв рукавички, тим більше, нашого воротаря – Валерія Юрчука. Він класний голкіпер і мені дуже подобається його гра. Ми разом з друзями  повністю підтримуємо його і нашу команду. Кожен матч приходимо, тому хочемо побажати перемог хлопцям, і щоб вони залишился у Вищій лізі, показуючи хороші результати. Дякую за подарунок, а команді бажаю перемоги!

А ті, хто дав вірну відповідь, правильно назвавши кумира дитинства Валерія, отримали заохочувальний приз — два квитки на матч із «Шахтарем» . Вірні відповіді: Мануєль Нойєр (улюблений голкіпер) та Роналдіньо (кумир дитинства). На перше запитання вірно відповіли 18 з понад 200 учасників конкурсу.

За допогою сервіса Random.org ми визначили переможця, яким і став Андрій Глущук. Інші отротримали квитки на матч «Дніпро-1» — «Шахтар». На друге питання надійшло 86 вірних відповідей. Така кількість нас зовсім не злякала – квитків вистачило на всіх!

Вітаємо переможців, запрошуємо стежити і далі за нашими конкурсами та бажаємо усім успіху!

А також – окремо вітаємо Андрія Глущука, який забрав свій цінний подарунок відразу після матчу!

Разом – до перемоги!