Контрольний матч.

4 вересня. 17:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро».

СК «Дніпро-1» — ФК «Олександрія» 1:1 (0:0)

Судді: Віталій Романов, Ярослав Трехліб, Денис Романов (усі з Дніпра)

«Дніпро-1»: Юрчук (Паст,46, Кожокару,67), Лучкевич (Чалий,66), Сваток, Логінов (Адамюк,46), Дубінчак (Монте,46), Ігнатенко, Ді Франко, Білл (Руденко,89), Гуцуляк (Лебедєв,89), Когут (Свистун,89), Русин (Ківінда,89).

«Олександрія» (1 тайм): Білик, Мирошниченко, Бухал, Мельник, Цуріков, Дришлюк, Демченко, Гринь, Мустафаєв, Третьяков, Одарюк. (2 тайм): Горох (Єрмаков,66), Бухал (Західний,66), Фомба, Стецьков, Сацевич, Ситников, Копина, Кірюханцев, Кожушко, Калюжний, Спінеллі.

Голи: Білл (88), Стецьков (90+1).

Вилучення (з правом заміни): Логінов (45, фол останньої надії)

Паузу у чемпіонаті країни, що пов’язана із матчах збірних команд, спортклубівці заповнили із своїм традиційним суперником по товариським матчам, іншим представником УПЛ із сусідньої Кіровоградської області футбольним клубом «Олександрія», який у поточному сезоні відстає на цей час від дніпрян у турнірній таблиці на два очки.

Гості активніше розпочали гру, і вже до 5 хвилини провели кілька перспективних атак: удар Цурікова був неточний, з несильним ударом Одарюка спокійно впорався Юрчук, який проводив першу гру у сезоні після травми, а невдовзі вже воротар дніпрян продемонстрував усю свою майстерність, відбиваючи на кутовий удар Дришлюка.

Спортклубівці активізувалися ближче до середини першого тайму. Спочатку були два поспіль кутових, а ще за хвилину Русин завершив сольний прохід влучним ударом, але не дуже складним для Білика.

В цілому у перший тайм пройшов у рівній боротьбі, без особливих загострень. У дніпрян до перерви ще можна згадати удар Білла з кута карного майданчику у дальню дев’ятку, але трохи неточно. Але вже перед самою перервою гості спокій у грі пройшов після вилучення Логінова, який ціною фолу останньої надії перервав прохід Третьякова– удар того ж Третьякова практичної з лінії штрафного майданчику був неточним.

Але на другий тайм господарі вийшли у повному складі (все ж таки статус гри дозволив провести заміну), і Логінова у центрі захисту замінив Адамюк, а ось на лівому фланзі замість Дубінчака вийшов новачок спортклубівців португалець Монте. У свою чергу олександрійці практично повністю оновили склад команди, залишивши після першої половини гру тільки Бухала.

Після перерви спортклубівці діяли значно гостріше. Перший момент собі створив Русин, який проривався до воріт суперника, але його удар метрів з 16-ти був занадто неточним. В іншому епізоді Русин вступив у боротьбу на чужій половині поля, м’яч підхопив Білл і вивів на удар Гуцуляка, який цілком міг відкривати рахунок, але переграти Гороха йому не вдалося. Ну і на 69-й хвилині Білл обіграв воротаря, після чого зумів завдати влучний навісний удар, але Фомба вибив м’яч з лінії воріт.  Був у Білла ще один момент, але цього разу з його ударом під поперечину впорався Горох.

І все ж таки бразильцю вдалося відзначитись забитим м’ячом у зустрічі – під саму завісу гри Білл у дотик елегантно замкнув навіс Гуцуляка. Але утримати переможний рахунок господарям не вдалося – це Стецьков вже у компенсований арбітром час бездоганно виконав штрафний удар, встановивши остаточний рахунок у цьому спарингу – 1:1.