У рестарті «Дніпра-1» після карантину першою появою в основі та першим голом за нашу команду відзначився Лукас Тейлор. Ми поговорили з бразильцем про його теперішній стан та очікування від зустрічі з колишньою командою, а розпочали бесіду з приємних спогадів про перемогу над «Олімпіком».

– Я був щасливий, тому що це була перша гра, яку я розпочав у старті з моменту травми гомілкостопу. Я ледь не кричав від радощі, тим більше що команда перемогла. А взагалі, вважаю, що можу грати краще. Треба до кінця набрати форму.

– Наскільки було важливим забити для відчуття впевненості?

– Так, дійсно, перед грою не відчував себе повністю впевненим. Перед цим я грав не дуже добре, але тренер довіряв мені, підбадьорювали і партнери. Це надало мені сил перед грою. Гол, звичайно, має відновити мою впевненість, дасть змогу знов повірити у власний футбол. Сподіваюсь, все це повернеться до мене.

– Ти пропустив справді великий період через травму. Як почуваєшся зараз, після зимових зборів та весняних тренувань?

– Фізично готовий на 60-70 відсотків. Коли буду повністю у формі, гадаю, виглядатиму на полі краще.

– Взимку ти зізнався, що не розумів всього, що каже тренер. Як з цим справи зараз?

– Без змін (сміється). Насправді, зараз в цьому плані легше. З нами багато займається новий тренер Луїджі, а італійська мова дещо схожа на португальську. Я можу зрозуміти, що кажуть. Все легко, і немає незручних ситуацій, непорозуміння.

– Як і всі, ти вперше зіткнувся з карантином. Чим займався у цей час?

– Днями грав у відеоігри. Іноді дивився фільми, але майже весь час грав.

– Наступний матч «Дніпро-1» має провести проти твоєї колишньої команди. Чи буде гра зі «Львовом» особливою для тебе?

– Це буде звичайний матч. Я дуже поважаю «Львів». Ця команда відкрила для мене двері до України, вони дуже допомагали мені. Бажаю їм лише найкращого, але зараз я граю у «Дніпрі-1» та сподіваюсь, що у цій грі переможе моя команда.