Чемпіонат юнацьких команд. 20-й тур.
7 березня. 12:00. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1».
СК «Дніпро-1» – «Рух» (Львів) 0:0 (0:0)
Арбітр: Іван Сухенко (Кременчук),
Асистенти арбітра: Олександр Брикун (Харків), Михайло Закусило (Київська область).
Четвертий арбітр: Андрій Зайцев (Донецька область)
Спостерігач арбітражу: Олег Зубарев (Слов’янськ)
«Дніпро»: 12.Крапивцов (кап), 2.Рашківський, 5.Ананченко (26.Крайник.76), 3.Гаража, 11.Сайчишин, 27.Коваленко (24.Бурда.72), 7.Корж, 8.Хан, 11.Гребенюк, 15.Кугутяк (21.Чабан, 46), 18.Плічко (9.Шолупець,46).
Запасні: 1.Кожушко, 14.Швець, 19.Цимбал, 20.Боднар,  6.Чміль, 17.Піддубний,
Головний тренер: Імад Ашур
«Рух»: 1.Бакус, 4.Бапршак, 6.Шандра, 7.Мужиловський, 2.Залипка, 5.Бойко (кап), 8.Мікляш, 18.Угринчук (15.Слива,46), 11.Квас, 14.Шайда, 17.Панченко.
Запасні: 12.Клименко, 77.Турко, 75.Богун, 3.Дяк, 19.Горло, 20.Цюрпалевич, 10.Штакал, 9.Коваль.
Головний тренер: Юрій Бакалов.

Попередження: Залипка (20), Чабан (74), Корж (90+4).

На поєдинок проти одного з лідерів українського юнацького футболу львівського «Руху» тренерський штаб дніпрян у порівнянні з грою проти «Оболоні» провів дві змини: у центрі захисту Ананченко замінив Крайника, а в лінії атаці замість Шолупця з’явився 16-річний Кугутяк, для якого цей матч став дебютним на рівні першості U-19 – він зайняв позицію на лівому фланзі, а в центрі нападу діяв Плічко.

До середини тайму на полі точилася рівна гра. Гості трошки більше володіли м’ячом, але ніякої гостроти з цього вони не витиснули. Сигналом для дніпрян до активних дій став прохід Гребенюка, якого було зупинене тільки ціною жовтої картки, після чого Хан завдав удару зі штрафного під гострим кутом, але Бакус відбив удар кулаками. Невдовзі  Гребенюк знову пішов в обіграш, проте його удар заблокували у карному майданчику, а добивання Коваленка було неточним. На 29-й хвилині Корж відібрав м’яч у суперника неподалік чужого карного майданчику, але завдати влучний удар йому завадили захисники.

До завершення тайму команди по черзі намагалися більше володіти м’ячом, у дніпрян були спроби бити здалеку у Хана і Рашківського, але у підсумку успіху це не принесло, тому підсумкові до перерви 0:0 виглядали цілком логічне.

Другий тайм почався із більш ніж годинною затримкою через дві поспіль повітряні тривоги і одразу команди обмінялися небезпечними моментами – спочатку після розіграшу кутового дніпрян врятувала стійка воріт, після чого спортклубівці гостро контратакували, але Шолупець не реалізувати свій шанс. Після цього гості заволоділи перевагою, заробили пару перспективних стандартів, а на 57-й хвилині Крапивцов виграв ближній бій у Шайди. На це знову дніпряни відповіли випадом Шолупця, але він не зумів скористатися своїм другим виходом сам на сам. Після цього ще був розіграш кутового і удар Рашківського, проте його заблокували захисники.

Гра продовжилася в обопільно гострі боротьбі. Гості провели пару атак, які завершували неточними ударами, а комбінація дніпрян за участю Гребенюка, Коржа і Коваленка завершилася ударом останнього з вигідної позиції прямо у руки голкіперу. На 75-й хвилині «свіжий» Бурда завдав неточний удар у дальній кут, після чого матч перервався на чергову тривогу.

У заключній частині матчу знову обидві команди були близькими до того, щоб вирвати перемогу. У гостей чудовий момент був у Мікліша, котрий обіграв кількох захисників і неточно пробив у дальній кут. Натомість і дніпряни створили кілька моментів – Шолупець пробив головою у руки воротарю, а після стандарту у виконанні Хана невдало зіграв голкіпер на виході, проте скористатися цим дніпряни не зуміли і все закінчилося тільки кутовим. А коли вже скінчилися усі компенсовані арбітром хвилини «Рух» провів заключну атаку, і Крапивцов накрив м’яч на лінії воріт після підступного удару суперника.

У підсумку напружене протистояння, яке тривало 4 години і 22 хвилини, завершилося нульовою нічиєю.