Перед матчем з «Минаєм» було дуже приємно побачити на «Дніпро-Арені» півзахисника «Дніпра-1» Богдана Лєднєва, який всю зиму проходив реабілітацію після травми. Він вперше за тривалий час зустрівся з партнерами по команді, а відсьогодні розпочав тренування за індивідуальною програмою на базі.

– Богдане, учора при зустрічі ти з оптимізмом відповів, що справи в тебе добре. Розповідай, будь ласка, докладніше.

– Так, все добре. Був дуже радий усіх побачити, адже дуже скучив за всіма. Хотілося якнайшвидше зустрітися з хлопцями та побути в атмосфері команди.

– Як триває відновлення? Що маєш робити найближчим часом?

– Дякувати Богу, найгостріша стадія вже минула, нога зрослася. Буду приступати до бігової роботи, до вправ з м’ячем. Сподіваюсь, найближчим часом долучитися до загальної групи.

– Травмовані працюють більше, ніж здорові футболісти. Відчув це на собі?

– Дійсно, відновлення після травми – це дуже важка робота. Цього ніхто не бачить, але це щоденна рутина, яку необхідно робити, аби повернутися до тренувань з командою. Кожного дня доводиться двічі тренуватися по 2-3 години, проходити процедури.

– Учора, напевно, ноги самі рвалися з трибуни на поле?

– Звичайно, коли бачив гру наживо, було несамовите бажання теж вийти на футбольне поле.

– Реабілітацію в Києві ти проходив разом з Ігорем Когутом. Як в нього справи?

– В нього теж, дякувати Богу, все йде нормально, є покращення. Гадаю, найближчим часом він також повернеться до Дніпра та розпочне тренування.