У неділю «Дніпро-1» провів два різнопланових тренування на зборі у Туреччині. Перше було скомбіновано із заняття у тренажерній залі та бігової роботи на піску. Тут треба зазначити, що вже майже добу у Белеку з невеличкими перервами йде сильний дощ. І якщо в тому, що негода не вплинула на проходження гравцями силових станцій у залі, немає нічого дивного, то виїзд на узбережжя потребував певної долі стійкості. Футболісти до бігових серій, схожих з учорашніми, додали ще специфічні вправи, збільшуючи, таким чином, навантаження. Воротарі при цьому частково виконували свою програму.

Сильний дощ зіпсував плани багатьом командам, які зараз проводять збори в цьому регіоні. Деякі українські клуби навіть були змушені скасувати контрольні матчі. Але вечірнє тренування «Дніпра-1» відбулося за планом – наша команда вперше вийшла на футбольне поле. Галявина на стадіоні «Титанік Мардан», де спортклубівці тренуватимуться та проводитимуть контрольні матчі, витримала водяне випробування на «відмінно». І гравці з тренерами, вийшовши на газон, одностайно визнали його ідеальним. На такому й тренуватися особливо приємно.

Розминка, квадрати ігрові вправи та нетривалий матч на все поле – таким був зміст вечірнього заняття нашої команди. У першому таймі «зелені» реалізували свою перевагу влучними ударами Даніеля Ківінди та Маркоса Андре, а у другому (після того, як тренери внесли корективи у склади) «сині» відіграли один гол (відзначився Володимир Адамюк).

Повернувшись до готелю, футболісти вдалися до відновлювальних процедур і підготовки до завтрашнього робочого дня, який також міститиме два тренування.