“Маріуполь” – СК “Дніпро-1” – 1:0 (1:0)

Чемпіонат U-19. 16-й тур. 27 лютого. 14:00. Маріуполь. СК «Іллічівець» (штучне поле)

Арбітр – Дмитро Ільченко (Бердянськ). Асистенти арбітра – Олексій Степаненко (Запоріжжя), Ірина Голіяк (Миколаївська обл.).

Четвертий арбітр – Віктор Бондаренко (Маріуполь)

Спостерігач арбітражу – Сергій Возняк (Миколаїв)

«Маріуполь»: Жук, Фурсенко (Алізаде, 79), Саєнко, Ухань, Поталов, Панченко, Плакса – к, Маслов, Козицький, Дмитрієв (Балакай, 88), Цимбаленко (Філонов, 59)

Запасні: Килинич, Макарчук, Михайленко, Сименко, Смоляк

Головний тренер – Сергій Грибанов

СК «Дніпро-1»: Кінарейкін, Бойко, Головацький, Попов, Стемальщук (Кравченко, 78), Матвєєв – к, Копил (Мисляй, 64), Свистун (Матюшенко, 46), Кобельчук, Бутіч (Янюк, 82), Волинець

Запасні: Архипчук, Кілик, Гудов, Чалий

Головний тренер – Віктор Біцюра

Гол: Маслов (15)

Попередження: Фурсенко (76), Матюшенко (81), Ухань (90+3)

Як і молодіжний склад, юніори «Дніпра-1» грали проти «Маріуполя» на виїзді по-справжньому. Цей матч відбувався паралельно з грою основних складів. Як і на «Дніпро-Арені», азовці активно розпочали зустріч, домінували і провели кілька небезпечних флангових атак. Господарям вдалося забити на 15-й хвилині після кутового.

Спортклубівці вирівняли гру до екватору тайму, після чого вже самі почали створювати моменти. Найреальніший шанс відзначитися втратив Бутіч: голкіпер відбив його удар з меж штрафного, а на добивання партнери не встигли.

Ще більшою перевагою команда Віктора Біцюри володіла після перерви. Особливо переконливою вона була у заключні 20 хвилин. Саме тоді «Дніпро-1» створив 3-4 дуже гострі моменти. Двічі наприкінці матчу міг забивати Кравченко, але господарів знову врятував голкіпер. У команди виходило майже все, окрім реалізації. І хоча змістом гри у другому таймі спортклубівські тренери залишилися задоволеними, осад від того, що не вдалося забити, звичайно, залишився.