Автор єдиного голу дніпрян у матчі молодіжок «Миная» і СК «Дніпро-1» Владислав Шинкаренко відповів на запитання клубної пресслужби після гри:

– Сьогодні було багато боротьби, вийшов справжній бій. Наскільки команда розчарована, або задоволена результатом?

– Дійсно, було багато боротьби, але ми старалися не поступатися і нав’язувати супернику власну гру. Не дуже нам вдавалося взяти м’яч під власний контроль, але завдяки тому, що ми зуміли нав’язати боротьбу, у суперника не так і багато моментів було. В першому таймі була в цілому рівна гра, але ми мали шанси забити, проте не зуміли скористатися власними моментами.

– У суперника було багато досвідчених виконавців. Наскільки цікаво було проти них грати?

– Дійсно, хороші футболісти. Той же Антон Шиндер часто чіплявся за м’яч, коли суперники його просто вибивали. Завдяки ньому «Минаю» вдалося провести кілька непоганих атак.

– Ти сам заробив пенальті, і сам пішов його виконувати. Був переконаний в успіху?

– Так, був переконаний на сто відсотків. Я вже відпрацьовував удар на тренуванні, і підійшов холоднокровно до його виконання. Так що знав, як буду бити заздалегідь.

– Наскільки для тебе цей гол важливий у психологічному сенсі?

– Так, гол для мене важливий, адже я давно не забивав, здається вже півроку. Думаю, тепер цей гол надасть мені впевненості, і я продовжу забивати у наступних матчах.

Пресслужба СК «Дніпро-1»