Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов відповів на запитання журналістів на післяматчевій пресконференції:

– У нас сьогодні окрім голу були моменти, при чому стовідсоткові, але їх треба ще реалізувати. Можливо, гра тоді по-іншому склалася. Хочу повторити, що «Дніппро-1» – це дуже якісна команда, з досить серйозними футболістами, тому проти неї грати непросто.  Ці футболісти можуть використати будь-яку помилку на власну користь, тому треба бути постійно дуже концентрованими і уважними.

– Наскільки на гру команди вплинули тривоги?

– Нажаль, зараз ми живемо у такий час, що ми граємо під час тривог, але дякуємо ЗСУ, що ми взагалі можемо проводити чемпіонат. Якщо ж брати спортивну складову, то це звісно не дуже добре, коли матч триває по чотири – чотири з половиною години. Звичайно, що це впливає на обидві команди, а не тільки на нашу, адже доводиться по три-чотири рази розминатися.

– Після відновлення чемпіонату вам вдалося набрати сім очок у трьох іграх проти сильних суперників. Розраховували на такий старт?

– Ми кожен матч граємо на перемогу, і я вірю у цих хлопців. Так, у нас не дуже досвідчена команда, але я вірю в них, вони прогресують і дуже добре, що вони вчаться грати на результат, хоча хочеться підняти і якість самої гри.

– Перед відновленням чемпіонату ви казали, що у команди немає завдання боротися за єврокубки, а головне – це набратися досвіду. Після такого старту можливо відкоригуєте плани?

– Все ж таки повторюся, що у нас зараз немає завдання потрапити до єврокубків. Треба створити боєздатну команду, яка буде конкурувати на рівні з нашими провідними клубами. Звісно, якщо нам вдасться потрапити у єврокубки вже у цьому сезоні, то будемо цьому раді, але завдання такого перед нами не стоїть.  Наше завдання -створити команду.