Автор видовищного голу у ворота австрійського «Штурму» форвард дніпрян Даніель Ківінда поділився власними враженнями від першого спарингу у цьому році:

– Даніелє, що ж відбулося у тому епізоді з голом? Здається, що ти і сам не повірив тому, що м’яч опинився у сітці воріт?

– Так, якийсь несподіваний гол для мене вийшов, але, як кажуть, «гол не пахне» (посміхається). Для форварда загалом не важливо, як забити. Гол є гол.

– Ваш склад вийшов на другий тайм за рахунку 0:2  повністю оновлений. Які були думки, що казали тренери?

– Я думав, що буде важкувато, але було достатньо нормально. Наші молоді хлопці 2004-05 років народження загалом перший раз грали за основну команду. Це була дуже добра гра і для них, і для нас. Вважаю, що ми цілком нормально зіграли.

– Ваш склад зіграв у три захисники і два форварди. Наскільки вдалося зрозуміти цю досить нову схему?

– Я по цій схемі грав уперше і було якесь непорозуміння, тому що і Маркос не розуміє української мови, я можливо щось не розумів, і інші хлопці вперше так грали, і для Раміка Гаджиєва це була нова позиція, проте все пройшло нормально. Якось комунікувались на полі, але трохи чого не вистачало, адже могли ще забивати. Але думаю, що все нормально.

– Ти вже не вперше працюєш з основним складом на зборах. Які враження від цього? Зараз налаштований зовсім рішуче?

– Так, звісно хочеться закріпитися у першій команді, адже для мене це вже, здається, четвертий збір з основою.  Дуже хочеться зачепитися за це місце, грати в УПЛ і забивати там.