Молодіжна та юнацька команди «Дніпра-1» під час паузи у своїх чемпіонатах розбавили тренувальні будні двосторонньою грою. Пристрасті у ній вибухали аж ніяк не товариські – іноді здавалося, що газон під бутсами гравців от-от спалахне. Нетрівіальним видався і сценарій матчу – команди виходили вперед по черзі, забивши у підсумку п’ять голів на двох.

СК «Дніпро-1» (U-21) – СК «Дніпро-1» (U-19) – 3:2 (1:2)

СК «Дніпро-1» (U-21): Зновенко, Заєць, Хижняк, Зайков, Сидоренко, Соловйов, Волинець, Домарацький, Тяпкін (Карповський, 50), Ховайко, Мітченко

СК «Дніпро-1» (U-19): Макаровський, Швиденко, Жінчин, Стельмащук, Кобельчук, Кірєєв, Копил, Ярмолюк, Маловичко, Гаврилюк, Гора

На заміни виходили: Хома, Матвєєв, Езеагбонарі, Савченко, Кілик, Свистун, Полонський, Я. Кравченко

Голи: Мітченко, 17 (1:0), Гаврилюк, 39 (1:1), Гора, 45 (1:2), Тяпкін, 75 (2:2), Сидоренко, 80 (3:2)

Краще гру розпочали більш старші спортклубівці. Вони більше контролювали м’яч та швидше розгортали атаки. Наслідком цього став гол. Заєцю вдався гарний прохід зі зміщенням трохи до центру, а після його передачі удару по воротах завдав Сидоренко. Макаровський впорався, але на добиванні вправно зіграв Мітченко, який нещодавно відновився після травми.

Згодом гра дещо вирівнялася і проходила зі змінним успіхом. Аж поки наприкінці тайму оборона «молодіжки» не припустилася помилок. На 39-й хвилині майстерно зіграв Гаврилюк, який, прибравши суперника, влучно пробив. А перед самісінькою перервою втрата на власній половині поля обернулася миттєвим пасом на хід Горі, який використав вихід сам-на-сам і вивів команду Віктора Біцюри вперед.

У другому таймі моментів було створено небагато. Рахунок довго був незмінним, і цього разу вдалося двічі поспіль забити підопічним Олександра Поклонського. На 75-й хвилині з близької відстані у ворота влучив Тяпкін, а за п’ять хвилин швидку атаку лівим флангом завершив Сидоренко.

Після цього матчу обидва склади виходять на тижневий цикл підготовки до чергових офіційних матчів. І команда U-19, і U-21 проведуть їх наступної п’ятниці, 22 листопада. Юнаки вирушать до Луцька на гру з «Волинню», а молодіжка прийматиме «Ворсклу».